Nyårslöften

Detta ska jag göra under år 2008

* Gå ner i vikt genom att :
- Börja träna ordentligt
- Dricka mindre alkohol
- Äta mindre godsaker, pizza, chips o snabbmat

* Förbättra mitt självförtroende
* Satsa mer på sången. Genom att träna mer o tävla
* Skaffa mig ett jobb som jag ska trivas med
* Börja dansa igen


2007



År 2007 är ett av mina sämsta år. Den har förstört mig nästan helt under jorden. Arbetslös, ekonomin är totalt i botten, färre spelningar, sämre självförtroende, fetare än någonsin... Det positiva som hänt under 2007 är att vi köpte Daisy, fått bättre kontakt med min syster o hennes barn. Jag har fått två väldeigt bra vänner Tanja o Sussu. Det stora undret är att mitt o Timos förhållande har hållit trots stora bråk o att jag har mått daligt. Men som sagt "äkta kärlek är svårt att hitta men när man den funnit så överlever den de mesta" 



image49

Nu är julen över...

Julafton

Jag städade på morgonen, Timo var iväg med sin syster E till deras bros grav o tände ljus. Sedan var jag på promenad med Daisy. Duscha o gjorde ordning oss o åkte hem till Timos syster. Åt god mat o drack lite. Vi var sammanlagd 7 st hos E o firade jul. Sedan åkte jag hem vid halv elva. Timo gick iväg till bordet med E o O. Når jag kom hem satte jag in skinkan i ugnen o spelade lite spel. Klockan 3.00 tog jag ut skinkan ur ugnen sedan kom Timo hem. Vi gick o "la oss o sov".

Juldagen

Min syster o hennes barn kom hem till oss 11. Timo hämtade Jenni o åkte hem till E. Sedan vid kl.16.00 började jag göra ordning julmaten. Sedan åt vi vid halv sex. Maten blev lyckad. Det var så roligt att barnen var här. Jag hämtade Jenni hem till oss före maten o hon lekte med Rebecka hela kvällen. Timo var kvar hos sin syster o drack... Barnen var nöjda o glade över julklapparna.



  



Annan dag jul

Vaknade vid 9 av att barnen bråkade lite smått med varann så det blev lite livad. Miia o barnen var iväg o handlade. När barnen åkte vid sex. Åkte jag iväg o hämtade kebabtallrik till mig o Timo. Min syster stannade kvar hos oss hon var väldig nere. Sedan åkte jag iväg o hälsa på en vän. Fikade hos henne sedan kom Timo o hämta mig. Han ville gå iväg till karaokebaren. Så jag hörde av mig till Tanja o självklart ville hon oxå festa så jag hämtade henne. Det var en rolig kväll som alltid när Tana är med. Hon o jag dansade o hade roligt. Vi var skapligt fulla för vi ramlade på dansgolvet... heh heh... Tur att det inte var så många som såg det. När vi kom hem fixade jag ordning käk till oss, sedan gick jag o Timo o la oss.

 

I morgon är det julafton

I morgon är det julafton, jag och Timo ska fira jul med Timos syster och hennes familj. I år har jag ingen julkänsla alls. Allt känns bara jobbigt. Ingen snö...  Mamma får fira jul ensam för hon ska jobba och Timo vill inte fira jul under samma tak som henne. På juldagen kommer min syster med sina 4 barn hem till oss och då ska Timo gå iväg med Jenni till hans syster igen. Så det känns jobbigt att inte jag får fira ihop med min familj och Timo tillsammans... Men men sånt e livet ibland. Hoppas det ordnar sig i framtiden !!!

Timo köpte ett par örhängen till mig idag för jag köpte parfym till honom som julklapp. Lite konstigt att vi gorde så men jag var tvungen att ge parfymet till honom eftersom hans parfym precis hade tagit slut och han tänkte köpa det så jag var tvungen att berätta det för honom... heh heh... ja jaaa.

Alla som läser detta jag önskar er en riktigt skön jul !

GOD JUL !

image44


Hemmagjord julkort med bild av vår Daisy

image43

Vad har hänt?

Haft det väldigt jobbigt ett tag.... Men har nu pratat ut o vi ska försöka fixa till allt...
Så jag har mått dåligt en längre period o hoppas att jag ska börja må bättre.
I Fredags var jag hos Tanja, vi bastade, åt god mat, sjöng karaoke, spelade spel o drack.
Lördag kom mamma o hälsa på. På kvällen sjöng jag. Tanja o mamma var o lyssna på mig. Sussu o hennes man o några till var oxå där. Sedan åkte Jag , Tanja o Sussu till Karaokebaren en stund sedan skjutsade jag hem Tanja.
Söndag skjutsade mamma till tåget o var o spela bingo. Sedan åt jag o Timo Tacos.
Måndag var en dag då vi pratade ut om allt mellan himmel o jord.
Idag var jag med Timo till "sjukgymnasten", Tog promenad med Daisy o tränade aerobics.

Detta har jag lovad:
Bli gladare
..... eftersom jag mått dåligt så har jag varit väldigt grinig.
Klä mig bättre..... Eftersom jag för det mesta går i mjukis kläder.
Göra mig i ordning oftare.... eftersom jag för det mesta är osminkad.
Skaffa mig självförtroende..... Eftersom jag hatar mig själv.
Städa mer hemma......Eftersom jag stökar till oftast.
Visa mer omtanke..... Eftersom jag sitter oftast här framför datorn så måste jag minska ner det.


Ha det gött !!!

Helgen

Fredag. Var hemma o "lekte" o dansade med Jenni. Vi tog en lugn kväll eftersom imorgon är Timos systers födelsefest.
Lördag. Party party party.... Födelsefest! Den var lyckad med mycket folk o god stämning o allt slutade med att vi åkte till Karaokeklubben. Jag hade en skön fylla o en rolig kväll med mycket skratt o utan bråk.
Söndag. En lugn dag. Promenad.... Sussu kom förbi med sin dotter. Jenni o N lekte o jag o Sussu sjöng karaoke.

RSS 2.0