Makeover

I går var jag hos frisören, klippte och noppra mina ögonbryn..... Helt plötsligt ser jag äldre ut.


  

Igår var det fest. Tanja kom hem till oss. Jag bjöd på tacospaj med sallad. Det smakade gott. Jag gjorde det mysigt med ljus. Vi skålade och hade det mysig. Timo fick äta vanlig tacos för han har tröttnat på min paj. Sen kom några till hem till oss. Vi drack, lyssna på musik och spelade kort. Sen åkte vi till karaokebaren. Det var roligt där, mycket folk o god stämning. Jag blev full som en svin. En ciderburk gick sönder i min väska så allt blev kladdiga o blöta.... Klantigt men what ever!!! Det var en lyckad kväll!

Volvo 360GL -88

Efter mycket om o men så köpte vi en Volvo 360GL -88. En gammal bil, men har endast gått 94000 mil. Det är väldigt lite för en bil. Sedan har den endast haft 3 ägare före oss. Mannen som sålde bilen till oss berättade väldigt mycket om den o det lät bra. Idag har jag annars gjort de vanliga.... Promenerat o tränat hemma.......

image26

Esko gjorde ordning en bild av mig. Tack Esko !

image21



Titta vilken skillnad


  


Så himla mycket man skulle kunna göra om man skulle kunna och att man hade programmet!

Bilar, bilar, bilar

Var finns alla bilar när man behöver en??? Sen när man hittar en bil, då är den redan såld =(
Suck de här kan man bli tokig i..................

Idag var jag med Tanja o tog en promenad. Sen träna jag lite hemma. Vi har suttit mycket framför datorn o letet efter en bil. Sen ringde Sussu så jag var med henne. Vi tog en promenad o satt o prata.

Resultatet

Så här blev det!



 




Nu kom Tanja hit. Nu ska vi dricka och titta på Desperate housewifes om en timme.

Om en vecka blir det kryssning

On en vecka åker jag, Timo o Tanja till helsingfors med Vikingline Gabriella. Hoppas vi får med nån kompis till Timo för han orkar nog inte stå ut med oss tjejer. Kirsi från Helsingfors fyller 40år den 30/10 så det är därför vi åker på kryssning på en måndag. Hon o hennes man Kimmo kliver på båten på tisdag från helsingfors. Det ska bli så kul.... PARTYBOAT!!!!


Idag har jag varit duktigt. Direkt när vi vaknade så tog jag, Timo o Daisy en långpromenad. Senare gjorde jag 15 min på crosstrainer o sedan situps. Har sjungit en del idag. Jag håller på att lära mig lite nya engelska låtar för en gång skull. Annars så är det ju bara finska som gäller. Har varit med min älskade syster idag. Hon köpte rosor till mig helt plötsligt. Tack Miia för rosorna!!! Miia köpte hårfärg till mig så imorgon ska jag färga håret IGEN.

Ha det gött!!!




Formula 1

Kimi Räikkönen nr.1




Kimi Räikkönen

Född: 17 oktober 1979 (Esbo).

Längd/vikt: 175 cm/71 kg.

Stall: Sauber (2001), McLaren (2002-2006), Ferrari (2007-)

Formel 1-debut: 2001 i Australien (Sauber).

Första seger: Malaysia, 2003 (McLaren-Mercedes).

Segrar: 15.

Pole position: 14.

Körda GP: 122.

Poäng: 456. (TT).


Okey.... söndag igen!

Fredagen var lyckad och rolig. Åkte hem till Tanja. Drack cider, basta och föräldrarna bjöd på GOD MAT. Sedan gjorde vi oss ordning o åkte hem till H. Där var redan Timo och hans pappa samt H och hans pappa. Vi började sjunga karaoke och till och med fick Tanja att sjunga. GO GIRL!!!!
Lördag blev en lugn dag. Timo var bakis o jag var trött. Vi köpte Pizza. MUMS....... Vid sex blev jag hurtig.... Tog Daisy och promenerade runt Rannebergen. Kom hem ställde mig på crosstraining maskinen och gjorde situps.... Svettigt.... Sen la jag mig i badkaret och tog mig ett varm o skönt bad! Sen ringde Tanja o ville festa men tyvärr så orkade jag inte så jag o Timo tittade på en film. La oss vid elva.
Söndag ??? Igen!!! Veckorna går så himla fort att man inte hinner med. Idag har varit en vanlig dag. Promenad, städa, lagade mat och titta på film.

Låten som min gudson Joni spelade om o om o om igen


Förra helgen

Fredag. FULLT HUS. Hade besök av min syster med sina 4 barn Joni 11, Marcus 10, Rebecka 9 och Roni 7. Timo o Jenni var iväg till Timos kusin bjöd hem oss men jag stannade hemma för jag inte hade träffat barnen på länge. Timo kom hem med Jenni o hunden o sen åkte tillbaka till sin kusin för att festa. Det var full fart hela kvällen. Jag var iväg o handla med Rebecka o Marcus. När vi kom hem hoppade Rebecka i badet. Vi andra lagade till hamburgare o pommesfrittes. Sedan badade även Roni. Joni som är min gudson spelade upp massa låtar som jag aldrig hört förrut. Barnen var väldigt mycket framför datan. Vi tittade på film o åt chips o godis. När Timo kom hem på natten var barnen fortfarande vakna. De började busa med Timo o det var omöjligt att få dem att gå o sova. Men vid halv fem gick vi alla o la oss.

Lördag. SNYFT! På morgon klev vi upp tio. Åt frukost o sedan badade alla utom Joni. Sen var vi iväg o handla i Partille köpcenter. Hittade inte så mycket kul där så alla barnen åkte hem med varsin godispåse. Vi åt på Max... det var gott. Sedan var det dax för barnen att åka hem.... SNYFT !!!!
Eftersom min syster var kvar hos oss så kunde jag o Timo gå ut när Jenni hade gått o la sig. Vi tog en sväng till Karaokeklubben som vanligt.......... Det var inte så mycket folk där o jag hade ingen kompis med mig :( Men det var helt ok. Åkte hem systern satt framför datan. Tack Syrran för att du finns o hjälper till.

Söndag. LUGN DAG. Var o promenera med Sussu. Sedan gick jag o Jenni hem till Sussu. Jenni lekte med Sussus dotter Nellie o jag o Sussu sjöng karaoke.

Måndag. TRÅKIG DAG!!!! Daisy fick sin första mens. Inget speciellt hände. Var till arbetsförmedlingen. Fick Timos pappas bokhylla. Så gjorde ordning den.

Tisdag. ROLIG DAG!!!! Sussu o jag tog en promenad med Daisy o Nellie. Sen gick vi hem till mig o sjöng karaoke. Sen kom Tanja. Jag bjöd på fika. När Sussu åkte hem så var jag o Tanja iväg o handlade. Jag lagade mat o Tanja bjöd på efterrätt. Vi tittade på film o kl.21 var det Desperate housewifes. Sen åkte Tanja hem.

Min gudsons favvolåt


Del ifrån en dikt som jag skrev för många år sen.

Yksinäinen sydän


Kaikki tarvitsee toisen. Kaikki tarvitsee rakkautta.

Koska ilman rakkautta et ole mitään.

Mitään muuta kuin yksinäinen sydän.


Ensamt hjärta


Alla behöver någon. Alla behöver kärlek.

För utan kärlek är du inget.

Inget mer än ett ensamt hjärta.


Lonely heart


Everybody need somebody. Everybody need love.

Because without love you´re nothing.

Nothing more than a lonely heart.


Tv hela veckan. Serier som jag tittar på!

Desperate housewifes



Grey´s anatomy



CSI



CSI Las Vegas

 

CSI MIAMI



CSI NY



Las Vegas



Heroes



Prison break



Bones



Scrubs



My name is Earl



Close to home



Vänner



Navy NCIS



Mannen som talar med hundar

 

Fråga Olle



Myggan



So you think you can dance



Idol



Efterlyst



Grannfejden



Top modell



Våra bästa år





Just nu kommer jag inte på fler....



Lyckad helg!

Fredagen började lite segt... Men det slutade bra. Timos två kompisar kom hit o min syster var hos oss ett tag. Vi festade o sedan kan ni ju gissa vart vi åkte??????? Självklart. Karaoke klubben!!! Eller som vissa kallar det karate klubben pga att det alltid är slagsmål där. Men ingen av oss bråkade den här helgen. Sedan kom Tanja dit, tack o lov så jag fick njuta av kvinnlig sällskap o av en riktig party plinga o fick även dansa. Love you my friend Tanja! Sedan åkte vi hem. Timo lagade goda köttbullar till oss fyra som åkte hem till oss o jag koka makaroner. Sedan gick jag o Timo o "la oss" heh heh...... Somnade direkt efter *pip*. Daisy blev utanför sovrummet, så hon blev sur. Hon åt upp tapet o vägg för att hämnas. Jag vaknade vid 6.00 av något...... Gick ut med Daisy o la mig o sov igen.

Lördag. Tanja låg o vila på soffan. Jag o Timo åkte iväg o köpte present till en tjej som han är gudfar till. Sedan skjutsade han hem Tanja. Jag tog en långpromenad med Daisy. Jag började förbereda inför kvällen jag skulle sjunga på Johans krog. Det var en av det roligaste o bästa spelningen som jag har gjort på länge. Det var mycket folk o stämningen var god. Jag vill tacka alla som kom för att jag var där. Ni gjorde min kväll helt fantastisk, stort tack till er alla. Ni vet vilka ni är. Jag skriver inte alla namn eftersom jag inte publicerar namn utan lov. Men Tanja var självklart där o min man Timo. Ikväll var det första gången som jag såg min älskling dansa. Han o Tanja o några till dansa när jag sjöng rock n´ roll. Han var såååååååå söt. Efter att jag hade sjungit färdigt ville några åka till........ så klart karaokeklubben. Jag var tvungen att köra dem eftersom de var så himla snälla till mig att de lånade sin bil till mig. Men det var roligt. Vi tjejer satt fram eftersom jag körde. Pojkarna i baksätet hade fått försig att de var bögar o höll på reta den tredje som inte var med i svängarna men han mjukna efter ett tag o det var så jävla roligt att lyssna på deras snack.... heh heh..... På karaoke klubben fortsatte "bögsnacket" nu fick de flera med som hade "klivit ur gaderroben". Jag fick ont i magen av allt skrattande. Timo skämtade o frågade: älskling du blir väl inte svartsjuk? heh heh...... De lät så seriösa att folk som inte kände dem trodde på dem. Men som tur är så är jag den enda för Timo. Han var så kärleksfull mot mig hela helgen o säger att han älskar mig o jag älskar honom.

Idag är det söndag o jag tog en långpromenad med Daisy o hon var så galen att hon hoppa i sjön o bada.

Fredag !

Fy vad veckorna går fort, hinner inte med. Timos dotter Jennifer skulle komma hem till oss idag men mamman ringde o fråga om hon kunde ha Jenni en dag till. Självklart gick det bra. Vi har Jenni i två veckors i streck sedan två veckor utan henne. Så eftersom Jenni inte kommer hem till oss idag så passar vi på att dricka idag. Med vilka det vet vi inte än men det märker vi.

Jag färga håret i natt..... Ser förjävlig ut.





Var i väg o köpte ny färg. Få se senare hur det blir.



Blev inte så mycket bättre men är inte blond i hårbotten i alla fall.

Naurava kulkuri


Oops !

Igår var det tisdag. Jag var på långpromenad med Daisy. Lagade jätte god mat...kyckling, potatis o egen gjord sås som blev lyckad. Sedan var vi iväg o hälsa på min syster, sedan var jag på bingo men vann tyvärr inte. Hälsade även på hos Timos syster. På kvällen pratar jag med Tanja som är hemma med ett par kompisar o dricker. Självklart åkte vi oxå dit. Så oops det blev Koskenkorva idag igen. Full som en gris blev jag men vi hade det i alla fall roligt. Sen på natten fick Timo sin belöning av att han skjutsade.............

Idag åkte vi iväg o skulle köpa puder till mig men det var slut så Timo ville köpa ett par skor till mig istället. Tusen tack för det min älskade man. Nu håller jag på att laga mat och senare så ska vi gå på långpromenad med Daisy.

Jag finns även på myspace


www.myspace.com/sanna_katariina


Måndag

Såååååå himla trååååkigt med måndagar!


Idag vaknade jag upp 7.30 o fixa tvätten, sedan hade jag tvättstuga hela förmiddagen. Jag var o tog en promenad med Daisy o vi träffade Jesper (en hund) som hon fick busa med. Timo o jag åkte iväg o köpte ett nytt halsband till Daisy för att hon ska dra mindre..... lyckad......NEJ.......
Hon drar lika mycket med den.
Jag o Timo tog en långpromenad tillsammans med Daisy.


Nu ska jag försöka hålla mig ifrån godis o go saker. Motionera o tänka på vad jag äter. Ska försöka nu till kryssning 29/10 komma i mina kläder. Hatar mig själv för att jag har låtit detta gå så långt, att jag inte kan få på mig mina kläder, att jag inte är nöjd med mig själv o att jag skäms över mig själv. Jag hoppas att ni som är mig nära stöttar mig o hjälper mig att ta tag i mitt liv o peppar mig till att träna. Varför inte häng med o promenera om ni kan.


Hur som helst så lever jag och nu måste jag göra nått åt att jag mår dåligt!!! Du blir vad du äter!!! Det är sant!


På lördag sjunger jag på Johans Krog. Det ska bli roligt bara jag hittar på nått att ha på mig.





Jag 2004



Jag 2007



NU ÄR DET DAGS FÖR MIG ATT TA TAG I MIG, SÅ JAG INTE BLIR STÖRRE UTAN ATT JAG BLIR MINDRE!


RSS 2.0