Det var inte igår...

Det har väl inte hänt så mycket på sistone förutom det att jag har börjat jobba 50%. Sliter som ett djur och kämpar med min sjukdom. Medicinen verkar inte hjälpa längre men jag har tid till läkaren snart. Varje dag är en fight, känns som om att jag inte orkar snart längre. Men men det e bara kämpa på och göra sitt bästa i situationen.
Igår efter jobbet träffade jag Tanja och vi var iväg och åt och tog en cider. Det var trevligt fast vi inte var helt nöjda med stället. Igår satt jag ensam hemma som vanligt, Timo var iväg och festa och lever livet. Tyvärr börjar jag bli trött på att alltid vara ensam, eller ensam är jag ju inte jag har ju Daisy i alla fall. Men alkoholen och kompisar betyder mer för honom än jag så that's life, take it or leave it !!!



Ikväll ska jag iväg och sjunga i Borås. Tycker att det ska bli roligt att sjunga men tyvärr kommer det inte mycket folk dit eftersom det är stordans här i Göteborg med en stor känd artist från Finland. Till och med Timo ska dit med sina vänner så jag åker ensam till Borås. Jag får ta det som en träning eftersom på torsdag ska jag sjunga i Ludvika och då hoppas jag att det blir mycket folk eftersom det är min sista spelning på länge.


Önskar er fortsatt trevlig helg och kom ihåg att parkera rätt !!!

Nu är påsken över

Skönt att den är över. Det är lite jobbigt med högtider. I fredags bjöd R o J oss hem till dem på middag, de är Jesses föräldrar. Det var gott och R hade bakat goda "persika kakar". De har en hund som heter Max så hundarna hade det roligt.

i lördags var det karaoketävling. Tävlingen gick bra och det var roligt där fast Timo var på Hissinge  hus och festade med kompisar. På kvällen träffade jag en person som sjöng efter mig och han kan vara släkt med mig eller vi misstänker att han är min farfars brorson.



Den 9 maj är finalen och då får man se hur det går och den här mannen kommer också då och han har gjort släktforskning 800 år tillbaka av släkten Toivanen. Nu hoppas jag att han är släkt med min farfar. Det skulle vara spännande och intressant veta om min fars släkt. På grund av att de enda av min fars blod som heter Toivanen är jag och hans syster. Så om det finns mer släkt så skulle det vara kul.

Igår tog jag och Timo bara lugnt och tittade på film. Timo hade bakis och jag njöt av att han mådde dåligt eftersom han hade druckit så mycket kvällen innan och jag var nykter.

Idag kom Tanja och hälsa på, det var super kul och träffa henne för vi har inte träffats på ca 1 månad. Hon har den senaste veckan varit i Levi. Hon hade köpt presenter till oss från Lappland. Armbandet heter "onnen linnut" "Birds of luck" önskar att det ska ge mig lycka. Sedan innehöll halsbandet renhornpulver. Båda är gjorda av ren horn. Tack Tanja för dem och för godiset. Du e ju för go...


Nu är det den tiden på året, alltså påsk.



Tack till alla för ert stöd och till er som röstade på mig. Jag är glad över min andra plats. Synd bara att internet röstningen blev som den blev och jag kan med handen på hjärtat säga att jag kan inte manipulera några extra röster för den talangen äger inte jag. Hur som hellst så är jag förutom det nöjd.


Imorgon är det semifinal i en karaoketävling, jag vet inte ordentligt än vad jag ska sjunga men det bestämmer jag när jag kommer dit. Jag har ju tränat en massa låtar sista tiden så vi får se vad det blir.



RSS 2.0