Nu hinner jag inte med allt.

Nu var det igen ett tag sen som jag skrev något. Men vilket fall som hellst så var jag och Tanja och tittade på Madonna. Det var inte så bra som jag hade hoppats. Det var för mixade låtar och många nya och mycket pauser (Att det var bara massor av bilder på bildskärmarna och musik). Hon spelade en ny låt som jag och Tanja tyckte var bra. Showen hade väl varit bra om man hade sett den ordentligt. Det var ju tyvärr en långväntan tills hon började uppträda så det gjorde att man var helt trött och sliten innan hon hade börjat. Sedan sålde de bara cider som var endast 2.25% alkohol i så det gjorde ju inte saken bättre. Men det var en upplevelse och jag tackar Tanja med hela mitt hjärta att hon bjöd mig på konserten. Det var ju min första riktiga konsert.








I söndags åkte jag och Tanja till hennes föräldrar. Vi lagade lax och potatisgratäng, bastade, .... och spelade spel Jepardy. Det var roligt. Sedan i måndags så spelade vi TP och Tanja vann sen var vi och åkte med hennes pappas fyrhjulningar. Oj oj det var kul. Sedan lagade vi lax igen fast den här gången med kokt potatis. Vi bastade och spelade spel men hann inte spela så mycket Jepardy för  Timo kom och hämtade mig.
Vad jag har gjort de senaste dagarna... Gått igenom massor med kartonger eftersom vi ska flytta så måste jag göra mig av med massor av saker. Huh huh... vad mycket som jag har sparat under mitt liv. Ni som känner mig sedan långt tillbaka vet att jag är en person som har svårt att göra mig av med saker. Jag har sparat skolböcker, ritningar, brev, kort, nallar och kläder som jag själv har sytt men nu har jag gjort mig av med massor. Av 10 fulla kartonger har jag sparat 4. Nu när jag har skrivit klart detta inlägg så ska jag gå och fortsätta med att rensa i skåpen. Vi har ju problemet att vi inte kan ta med alla saker eftersom vi inte har något att transportera dem med så det känns väldigt jobbigt.

Igår var vi och hälsa på min systers barn. Oj vad de växer fort. De har blivit långa och de äldsta killarna har hamnat i målbrottet (eller vad de nu heter när rösten förändras). De är inte små längre. Synd att man inte träffar dem så ofta och nu när vi flyttar till Finland så blir det ännu mindre men kontakt kan man alltid ha ändå. Brev, telefon och msn.

Nästa helg så är det en sång tävling som jag ska vara med i. Lava-artisti kilpailu i Axevalla. Nu hoppas jag att jag hinner bli klar med allt på en vecka. Det är typiskt mig att lämna allt till sista minuten. Hmm...

Ha en trevlig helg nu ska jag gå och fortsätta med min packning.

Shit, vad tiden går fort!

I måndags så tränade jag och sen packade jag ihop Jennifers rum. Så inget intressant.
I tisdags började jag dagen i tvättstugan, jag hade 7 maskiner tvätt som jag skulle tvätta. Sen var jävla torktumlaren trasig och jag hade mest lakan och handdukar. Perrrrrrrrkele... Som tur var så fick jag tid i en annan tvättstuga mellan 17-20 så jag kunde använda en torktumlare. Jag sprang som en idiot fram och tillbaka... Sedan gick jag ner till bilen med Jennifers saker som jag hade packat ner så det blev ännu mera jävla trappor upp och ner. Perrrrrrrkele... Timo körde iväg Jennifers saker till Angered och hämtade Jennifer. Jag och Timo har spelat Skip-bo hur mycket som helst. Han förlorar mest så jag har fuskat så jag inte vinner för att han inte ska förlora hela tiden. Alltså fast jag kan lägga ut så behåller jag kortet kvar i handen för att jag inte ska vinna och gå ut i spelet. Sssshh säg inget till honom... hihi... för han läser inte mitt blogg. Annars vill han säkert inte spela mer med mig.
Igår åkte vi och hälsa på Risto, en vän till oss. Han bjöd på mat, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Han berättade om massa roliga saker som hänt i hans unga dar (Risto är ju över 60 år), han och jag sjöng karaoke i ca 7 timmar sammanlagt om inte mer. Vi kom dit strax innan 12 och åkte hem vid halv ett. Men det var roligt att sjunga nya låtar.

Det som jag nu har att se fram emot är lördagen. Tanja har bjudit mig på Madonnas konsert som min 30-års present. Hur fint e inte det. Madonna var en av mina första idoler. Så innan konserten så ska jag hem till Tanja, vi ska fixa mat och säkert dricka några cider. Det är en stor händelse i mitt liv. Min första stora konsert. Längtar tills på lördag.

Som de flesta nu vet så kommer vi att flytta till Finland i slutet av augusti. Nu är stora problemet att vad ska vi göra med våra saker eller rättare sagt min saker... Timo vill slänga allt och sälja det som går att sälja men inte jag eftersom det flesta sakerna är mina och de betyder mycket för mig. Men jag vill inte ge upp än. Har ni några förslag? Hjälp mig! Om jag hade mycket pengar så skulle allt lösa sig men tyvärr så är jag en fattiglapp... SNYFT!!!

Lyckad helg

I fredags kom Sussie o Petri hit hem till oss. Jag lagade mat till oss o sedan fick vi sätta lite fart för att vi kvinnor skulle hinna göra oss färdiga innan vi skulle åka iväg o bowla.

Detta var resultatet av sminkningen



Vi bowlade i Gamlestan. Timo vann som vanligt hela skiten men en spel vann jag i alla fall sen gick det bara åt skogen sen. Efter bowlingen åkti vi till karaoken. Där var det fullt med folk o party stämningen var hög. Vi tog massor med bilder men jag kan inte lägga upp alla bilder. Tyvärr... hihi...



I lördags åkte vi till backaplan. Sussie köpte puder o parfym o jag köpte Skippo. När vi åkte hem bestämde vi oss för att grilla eftersom det var så fint väder. Vi tog hundarna, mat o dryck o gick iväg till Hissingsparken. Gott, gotti, gott gott! Sedan ville killarna åka till karaoken, vi tjejer hade tyckt att det hade varit roligt att stanna kvar hemma. Men men killarna åkte iväg före oss, jag o Sussie sjöng karaoke o sen tog vi buss o spårvagn till Storås. Jag trodde inte att det skulle vara folk där men det blev ju helt fullt på kvällen o det blev vi alla med... alltså fulla... hahaha... Kameran var i farten hela tiden.



Söndagen tog jag en långpromenad med Daisy direkt när jag vaknade. När jag kom hem tittade vi på foton som vi under helgen har tagit o oj oj oj vad vi fick skratta. Det var många roliga bilder på killarna men de får jag inte lägga ut. Sedan tittade vi på en finsk film Ralli raita 1. Den rekommenderar jag till alla glada finnar. Vi åt lasagne o sen var det dags för Sussie o Petri att åka hem. Jag skickade med Daisy hem till min mamma.

Tack till Sussie o Petri för en lyckad helg.

 

RSS 2.0