Tack Tanja för hjälpen.

Tanja har hjälpt mig med min design för blogget.

Tack för hjälpen Tanja, du är en ängel och duktig.



Nu får det vara nog.

SANNINGEN KOMMER ALLTID FRAM FÖRE ELLER SENARE !
DET DU GÖR MOT ANDRA KOMMER DU ATT FÅ TILLBAKA !
DET KALLAS KARMA !!!



DU VET ATT JAG ÄR SÅRBAR OCH KÄNSLING MEN NU FÅR DET VARA NOG.
DU TROR ATT DU KAN TRYCKA NER MIG MED DINA ORD,
DU TROR ATT DU KAN TRYCKA NER MIG MED DINA HOT.
BARA FÖR ATT DU MÅR DÅLIGT SÅ SKA DU INTE TRYCKA NER MIG FÖR DET.
DET ÄR DU SJÄLV SOM HAR SATT DIG I DEN HÄR SITUATION.
JAG HAR FÖRSÖKT STÄLLA UPP FÖR DIG MEN DET FINNS GRÄNSER.
DEN GRÄNSEN HAR DU PRECIS PASSERAT NÄR DU HOTAR MIG.






Hyvää musaa

www.agents.fi



Paina "kuuntele Agents hittejä". Sieltä tulee hyvää musiikkia.

Spa hemma hos Tanja i lördags

Oj, oj, oj vad Tanja hade gjort det fint. När man kom in så luktade som ett riktigt spa. Ljus över allt och i köket hade hon gjort ordning frukter och hon hade köpt pasta sallad med kyckling. Sen hade hon gjort ordning brickor med olika saker som man skulle ha. Body scrub, hårinpackning, handskar, parfym, rakhyvel, ansiksmask, fotlotion och scrub mm...



Efter att vi hade ätit så gick vi och basta. Där satt vi ett tag och gjorde body scrub efter ett tag kom vi på en lysande idé... hmm vet inte om det var så smart men på bilden ovanför ser ni våra spår efter att vi var och rulla oss i snön... hihi... brrr... det var kallt och gjorde så ont i hela kroppen men pigg blev man i alla fall. Sedan bastade vi mera och gjorde hårinpackning. När vi var färdiga så gjorde Tanja ordning fotbad till mig och jag satt och njöt av det. Vi satte på oss ansiksmask. Åt frukter och hade det hur bra som helst och lyssnade på avslappningsmusik. Efter att vi var klara med allt så tittade vi på filmen "The piano", skum film men men tittade färdigt den ändå. Sen höll jag på att somna så jag gick och la mig och Tanja fortsatte med att titta på filmen "Sex and the city". OOOH vad jag njöt i lördags. Tack Tanja för en helt fantastisk kväll och allt du hade ordnat och allt du gjorde. Min tur att göra nått för dig nästa gång.

Denna helgen

Idag blir det mycket backhoppning på tv. Jenni kommer hit idag och ska vara här den här helgen och Toni kommer också hit. Så det blir en lugn fredag idag.



Imorgon ska jag hem til Tanja och vi ska ha lite "spa". Så det ser jag fram emot.



Den här veckan har varit jobbigt, började äta min medicin i måndags och jag mår skit nu. Biverkningarna är inte roliga att kämpa med. Jobbigaste är det att Daisy känner inte igen mig utan hon är väldigt konstig mot mig, hon vill inte ordentligt vara med mig. Jag har hallucinationer, tunga tankar, dimmig syn, stora pupiller så jag ser ut som en freak, tryck i bröstet, tryck i huvudet och torr i munnen. Jag vet inte hur mycket jag orkar mer...





En av de efterlängtade serierna börjar ikväll igen.



Grey´s anatomy ikväll kl.21.00, kanal 5

Uuden kappaleen olen laittanut minun myspace sivulle

Kappaleen nimi on "Niin väärin".
Sävellys ja sovitus: Kari Kiiski. Sanotus: Kaarina Pitkänen



www.myspace.com/sannatoivanen

MADONNA 090808

WOW...Tanja hade stått i 2,5h i kö för att få tag i biljetter till Madonnas konsert. Hon har nu köpt två biljetter och jag ska få följa med. Hur underbart är inte det. WOW WOW WOW. Kan inte fatta. Vilken vän man har. Madonna har varit en av mina första idoler. Jag hade massor med afficher på henne. Sedan gjorde jag min musikprojekt i nian om henne. Shit kan inte fatta att det är sant. OJ OJ OJ tack Tanja. Vilken 30-års present jag kommer att få. Det gör inget att man vet om det redan för nu längtar som faaan på att det blir augusti.









Hmm...

Nu var det dags att skriva, det var ju faktiskt för länge sen.
Har inte orkat skriva nått här av olika anledningar men nu är det dags.

I torsdags tog vi farväl av Rauno "Rane" Rantala. Han var vår föredetta granne, vän och en person som är saknad av många. Jag sjöng en av hans favorit låtar där på begravningen "Enkeleitä onko heitä".
Här är en bild på honom när han var på min och Timos förlovningsfest.



Rauno Rantala
12 juli 1955 - 24 januari 2009

I fredags åkte jag iväg hem till Kari. Jag sjöng in låten "Niin väärin". Den är faktiskt en väldigt fin låt, bra melodi och bra text. Tyvärr så är inte alla nöjda med min sång prestation i den men själv tycker jag att det är en av de bästa jag har gjort. Så jag ska nog inte lyssna på det negativa som jag hör för då går jag under jorden igen. Huvudsaken är väl den att jag och Kari är nojda med låten. Efter inspelningen åkte jag hem till Linda. Oj oj oj vad ma fick skratta och vara glad, hon är en sån underbar person och vän. Jag är så stolt över henne. Hon gör egna låtar och jag fick höra flera av dem och jag började gråta för de var så bra. Jag önskar verkligen att hon nu lyckas när hon ska göra en skiva. Jag ska i alla fall köpa den direkt :O)
Vi åt tacos, drack och pratade om massa gamla minnen eftersom vi var ju bästa vänner på gymnasiet och hållit kontakten hela tiden fast vi inte träffas så ofta. Sedan var vi iväg till hennes kompisar för de hade en liten fest där. Sedan åkte vi in till centrum på ett ställe där Linda brukar uppträda. Bandet som spelade där var vänner till Linda, så själv klart fick hon gå upp och sjunga. Hon är ju helt grym.

Här är hennes myspace sida. Hennes artist namn är Ellie.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=213962311




Lördag var ALLA HJÄRTANS DAG!!!

Det är en dag när man får uttrycka sina känslor till sina vänner, nära och kära. Väldigt fin dag. Glad över alla meddelanden som man fick.

TACK TILL ALLA MINA VÄNNER ATT NI FINNS!
UTAN ER SKULLE DET VARA SORLIGT OCH TOMT.

Jag åkte hem ifrån Linda strax efter 12 och sen var jag hemma strax innan 17. Det var backhoppning på tv. Harri Olli hoppade backrekord och vann guld.





Sen var det snabbt in i duschen för jag hade ju en karaoketävling som jag skulle åka på. Som tur var så var det inte långt dit för det var här i Göteborg på Souvarit. Det var inte så mycket folk där som man hade hoppats på men så är det ibland. Det är ju fler uttagningar och semifinalen kommer att bli svår, inte tal om man går vidare till finalen. Timo hade en kompis J. som var där och jag fick till slut övertalat Tanja att hon kom dit. Försökte dra dit mer folk för det är roligt om man är ett gäng men ingen annan kom. Men det gjorde inget. Vi hade jätte roligt och Tanja fick dansa med fler än mig. Det var roligt så det inte bara blev att sitta. Jag sjöng "Näin vain tyhjän taivaan" och "Lintu" fick flest poäng av domarna och gick vidare till semifinal som är den 11/4. 

KIITOKSIA TEILLE KAIKILLE JOTKA KANNUSTATTE MINUA.







Tack Tanja för din stöd och vänskap!

Ni kan läsa om tävlingen och se fler bilder på sidan www.souvarit.se


I söndags trött och sliten. Men det var backhoppning på tv och Finland vann lagtävling. HYVÄ SUOMI !!!
Efter backhoppningen åkte vi hem till Tanja. Hon var ensam hemma så vi passa på och hålla henne sällskap. När vi kom dit så hade hon gjort färdigt maten och det var så gott. Sen spelade vi Buzz, bastade och spelade ett finskt musik spel som jag vann på... hihi. Jag har ju lite nytta av att jag sjunger. Efter att Timo gått och lagt sig så spelade vi lite kort.

Tanja har bestämt sig för att bjuda mig på Madonna konsert om hon får tag i biljetter dit. Hoppas hoppas och önskar att hon får det. Jag har aldrig varit på en riktigt stor konsert så det skulle vara en stor upplevelse. Hon hade tänkt sig ge det till mig som förskotts present eftersom jag fyller 30 år i september. Det är ju ett tag tills det men konserten är ju inte då.

Igår var det en dag med mycket. När vi vaknade hos Tanja så ville Timo åka iväg direkt eftersom han hade saker som han skulle göra. Först åkte vi hem och åt frukost. Sen var vi till Rannebergen hundarna fick leka med Emppu sen gick jag, Daisy, Kristel och Emppu en lång promenad i skogen. Hur härligt som helst och Daisy och Emppu fick busa och springa. Sen var vi hem till Eija. Fikade hos henne och jag kom dit före Timo så jag och Eija hann spela lite kort. Efter det så körde jag Timo hem till V.P och E. Jag åkte till min psykolog som jag har på måndagar. Var iväg och handlade innan jag skulle hämta Timo men vi blev kvar där tills halv tolv. Så jag hade det fullt upp igår.
Annat som har hänt har varit hos frisören, klippt och gjort slingor och färg men det är inte många som ser skillnad så det blev väl inte så mycket skilnad, vet ej, ni kan ju kolla själv på bilderna. Hade inga bättre bilder just nu.

 


  

RSS 2.0