Uppdatering efter en lång tid...

Mycket har hänt. Här är förresten en av uppträdanden som jag gjorde med Joyride.




Skivan hade sin utsläpp i Somero Esakallio 12/5 2010. Här är lite bilder från det.










Så här ser skivan ut och den ska komma ut till försäljning nästa månad.



Jag fick sjunga tillsammans med Souvarit och det kändes stort för mig eftersom jag har lyssnat på deras musik och de har varit stora i Finland i 30 år. Sedan fick jag sjunga en sång med dem på deras spelning i Rauma dagen efter skivutsläppet.

Sedan har jag inte gjort så mycket annat än jobbat och jobbat. Nu har jag en god nyhet... Jag har hittat ett band som vill börja uppträda med mig. Vi kommer att heta Sanna & Sydänkuu :)
Vi kommer att göra alla möjliga spelningar från födelse-, bröllop- , firmafester till vanliga danser. Här i finland så klart i första taget men självklart vill jag komma och uppträda i Sverige också. Nu skulle jag behöva ta fler bilder så det blir affischer och vykort och promobilder. Nu ska jag göra ordning låtlistan så jag måste gå igenom alla mina noter. OOOOOOH vad jag längtar tills att få stå på scenen som sångerska igen.

Oj just det... Jag vann Karaokelegenda tävlingen här i Finland.



Snart börjar sommarjobbet så jag är ombord på M/S Amorella från 9 juni sju dagar ombord och sju hemma. Jag jobbar fram till slutet av augusti. Så välkommen och njuta av Östersjöns bästa underhållning ;)




RSS 2.0