Det var inte igår...

Unto Monosen juhlalevy

Inspelningarna är gjorda. Nu väntar jag med spänning på att få höra hur allt blev. Ska få skivan i slutet av nästa vecka. 12 maj är utsläpp. På morgonen ska jag och Lasse Hoikka på intervju i Turun TV. Sen har Lasse och Souvarit spelning i Somero och där ska vi ha intervju med tidningar och radio. Verkar så att jag ska också uppträda där och sjunga några av mina låtar som finns på skivan.


Kari Lindqvist och Teuvo Nummela som sköter inspelning mm...


Kari Lindqvist

Tävlingar

Karaokelegenda har jag gott vidare till final som är i Vääksy den 15 maj.
Suomen Iskelmä SM har jag gott vidare till semifinal som är den 14 juni i Kiuruvesi. Sedan om man går vidare så är finalen efter det. Hela Suomen Iskelmä SM kommer att vara 14-18 juni.


Jag sjunger på Suomen iskelmä SM.

Viking line

Ska jobba hela sommaren 7 dagar och 7 dagar ledigt.
På jobbet går det bra. Roligast var det under påsklovet för då jobbade jag med Nanna och sedan hade vi Byggare Bob ( Malin och Annacarin ) där. Vi hade så himla roligt. Malin och jag har haft så himla roligt ihop för vi dansade så gott som varje kväll. Sen festade vi lite alla 4 ihop och dansade. Sedan fick jag sjunga med bandet Joyride som var där. Det var hur roligt som helst jag sjöng med dem tre dagar på rad låtarna Every little thing och I will survive. Här är några bilder från påsklovet.


Ville Viking och Bygare Bob


Jag och Malin


Nanna och Jag


Jag och Annacarin


Byggisarna Annacarin och Malin


Malin och jag tillsammans med bandet Joyride som jag fick sjunga med.


Ville blev ledsen för han missade hiss... nej han missade sin taxi.


Här är det bästa med jobbet... Ville Viking så klart. Love him !

En gammal goding


RSS 2.0