Tack till alla som har röstat på mig!

Musalista var i lördags och jag blev tvåa. Så jag är helt nöjd och stort tack till er alla som har röstat på mig.

Nu börjar jag bli faktiskt nervös. Det är inte ens en hel vecka kvar till Finalen i finland. Huh huh... Inget känns bra just nu men det måste vara nerverna som spökar. Jag hämtade min klänning i fredags. Den är jätte fin... Tycker jag i alla fall. Nu gäller det bara att få sången att sitta till 100%. Jag vill så himla gärna lyckas... Det här är en stor chans...

Här är min klänning. Ansiktet ville jag inte ha med eftersom jag var osminkad... hihi...



Så vi åker på onsdag till Ludvika med hunden och ska hälsa på Sussie och Petri. Sedan åker vi på torsdag till Finland. Ska bo hos Timos kusin och hans fru. Tävlingen är på lördag, första finalen är kl.15.00 och om man går vidare så är slutfinalen kl.19.00. Nu ska jag sova, ha det bra!!!


Ps. Kyllähän se käy... Kram

Musalista nu igen 27/9 och jag ska vara med

Jag ska vara med och tävla med låten "Rakkauteen kirjattu" som Juhani Hakopuro har gjort. Tävlingen är på lördag på radio kl.14-15. Så nu behöver jag igen folk som röstar på mig. Ni kan rösta på www.sr.se/sisuradio under denna vecka och sedan på lördag mellan kl.14-15 så kan ni ringa in och rösta. Denna gång finns det många bra artister och låtar som vanligt.

Rösta på sidan

http://www.sr.se/cgi-bin/Sisuradio/programsidor/index.asp?ProgramID=1028






Träna, träna och träna...

Idag har varit en bra dag med mycket sång och skratt. Vi åkte hem till Risto som är en riktigt god vän till oss. Jag och Risto brukar sjunga karaoke ihop. Han har köpt ny en riktig karaokemaskin så man kan ändra tonart. Så jag tog med min tävlingslåt och kunde transponera till den tonarten som jag har valt till tävlingen men nu när jag fick sjunga låten i den tonart som jag har valt så kändes det inte alls bra, skulle verkligen behöva ändra den men tyvärr så tror jag att det är försent för de har nog redan gjort noterna till orkesten i den tonart som jag har valt. *SNYFT* Så går det när jag är i farten och inte är säker på min sak... Ringer till Finland i morgon och försöker ändra den. Hoppas det går...


På torsdag så ska jag hämta min festklänning som jag har beställt till tävlingen. Jag var tvungen att köpa en klänning för jag kommer inte i mina andra klänningar och man måste ha en riktig bal-/festklänning på sig i finalen. Det är en stor tävling med konsert och det kommer mycket folk. Klännigen var så pass dyr att jag har avbokat min tid för ansiktsbehandling och min tid hos frisören.

Klänningen ser nästan ut som denna fast svart och vit.



Den här veckan som va har gått förbi med blandade känslor. Jag försöker hela tiden tänka positivt och försöker bli bättre. Men det blir ju inte bättre när jag inte kan sova på nätterna och när jag tar sömntabletter så känns det som en riktig baksmälla dagen på. Sedan när man äter sömntabletter så sover man inte på riktigt. Man är trött och hängig dagen där på. Sedan är det andra saker som  trycker mina tankar, men det tar jag inte upp här. Bråkade med min syster i telefon i veckan och det gör ju inte saker och ting bättre...
Jag ska försöka börja träna den här veckan, då menar jag med crosstrainer och köra lite arobics och situps hemma. Tror att om jag tränar så ska jag må bättre. Bara man kommer i gång men det är inte så lätt när jag har ont i hela min kropp. Men jag måste kämpa.

Något att skratta åt...

Idol är ju i full gång och det finns mycket roligt att skratta åt samtidigt som det finns helt fantastiska artister som kommer att gå långt.

Någon som fick mig att skratta riktigt rejält igår var Olga som sjöng "Power of love" och "Främling" samt lite av en Spansk låt.



Sedan var det en finsk man vid namnet Petri Vehviläinen som imponerade stort.





Nu är det bara ett är kvar till trettio!

I fredags så var jag och Timo handlade på Ikea. Vi köpte 2 gästsängar, täcken, mattor och lite små saker. Sen gjorde vi storstädning hemma. Oj vad fint det blev med mattor och allt. Kändes som ett riktigt hem.
Sussie och Petri kom hit först vid nio tiden. Så vi började dricka och lyssna på musik mm... Sedan åkte vi till karaokebaren och där fanns en massa roligt folk. Där hade vi det roligt och sedan när stället skulle stängas så ville V och T att vi skulle ha efterfest. Jag sa att ni kan ju festa men jag är så slut att jag går och lägger mig. Så Timo åkte med V och T i en bil och jag, Sussie och Petri fick vänta på våran länge. När vi väl kom hem så la Timo in buffalo wings i ugnen och vi åt. Sedan la jag mig och sov samt Sussie och Petri gick också och la sig. Timo, V och T fortsatte festa. På lördag morgon så vaknade jag vid åtta. V och T satte upp fortfarande och lyssna på musik och festade. Sedan vaknade alla upp och vissa drack men jag och Sussie ville inte börja dricka än eftersom man skulle orka med resten av dagen också. Jag körde hem T och sedan var jag och Sussie ute med hundarna i skogen i en timme. Det var så skönt med frisk luft och hundarna hade roligt för de försvann helt plötsligt och vi fick panik, gick runt och ropa på dem men sedan till slut kom de. Jag tog min första drink vid fyra tiden och sedan var jag igång igen... hihi... Jag och Sussie sjöng karaoke med våra egna texter mm... Killarna tittade på otäcka klipp från nätet. Jag och Sussie spelade kort och det var roligt eftersom jag älskar spela kort och på fyllan är det ännu roligare för den som blir tvungen att ta upp kort samt den som förlorar är tvungen att dricka lite extra... hihi... Efter mycket om och men så åkte vi till karaokebaren vid tolv tiden. Det var inte så himla mycket folk men roligt hade vi eller jag i alla fall. Stort tack till alla som gratulerade mig och har skickat mail och sms. Sedan stort tack till världens goaste, snällaste, mest omtänksammaste vän Sussie som kom hit tillsammans med sin kille och gjorde att min födelsedag blev lyckad. Tack till min älskade man Timo för allt.


Under helgen har ju kameran varit i farten lite här och där...








 

En dag med mycket med frisk luft och sång

I dag när jag vaknade så tog jag med mig hundarna ut på en gång. Jag gick till skogen med dem och de fick springa löst. De var helt tokiga och varje liten vattenpöl som de hittade så skulle de springa i. Så när jag väl kom hem efter en timme så fick jag tvätta dem. Timo kom hem på lunchen och vi åt lite äggröra. Sedan tänkte jag att jag skulle göra något som piggar upp mig så jag sjöng. När Timo kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att åka till Angered. Jag ringde till K och frågade om hon skulle ut med Emppu så att Daisy och han fick leka och det skulle hon. Vi var ute med hundarna i två timmar i skogen och gick på stigar mm. Sedan var vi förbi hos min syster så hundarna fick även leka med hennes Kejsar. Hundarna har haft en underbart rolig dag med mycket motion.

Pratade med Sussie för en stund sen och fick ett sms av henne och det blev bestämt att de skulle komma hit hem till oss. Så hoppas allt löser sig imorgon. Hur som helst så ska vi försöka ha så roligt som möjligt. Jag hade gärna velat haft en hemmafest men vi har inte frågat så många och de få vi har frågat kan inte komma. Så få se hur allt blir. Vi sitter nog hemma imorgon och festar när Sussie och Petri kommer. Få se sen vad som händer på lördagen.

Ha en trevlig helg på er alla!

Känner mig lite nere just nu...

Man kan inte alltid vara på topp... Tyvärr...
Har gått rätt så länge nu med att vara helt slut.
Kan inte sova på nätterna, somnar och vaknar, madrömmar och skräck är en del av mina nätter. Jag kan inte koncentrera mig, glömmer massor av saker som jag skulle behöva komma ihåg,  jag har rivit sönder hela mitt ansikte, känner mig helt värdelös, känner att allt bara blir fel, hur jag än gör så blir det inte bra, har ingen ork eller lust till nått...



Ok... som sagt så är inte livet på topp... Kärleken är på topp men eftersom jag inte mår bra så mår inte familjen bra. Timo tappar nerverna på mig eftersom jag gråter och är nere, Daisy känner oxå på sig att jag inte mår bra så hon mår inte heller bra. Sheila är inte heller på topp fast det är inte pga mig utan av att hon äter kortison tabletter för hon har fått någon slags allergisk besvär. Timo var tvungen att åka in med henne till veterinären i måndags och där rökt våra sista pengar... Men hundarna är de viktigaste, att de är friska och glada. Så få se hur resten av den här månaden går när man inte har pengar. Hoppas det löser sig för meningen är att Sussie och Petri ska komma ner hit till Göteborg och vi tänkte ha en hemmafest och bjuda hem lite folk men som det ser ut nu så ser det tyvärr lite mörkt ut... *SNYFT* Inte roligt... sedan fyller jag år på lördag och det är absolut ingen glädje i det när man inte har råd med nått... Faaaaaaaaaan jag börjar bli gammal. Nästa år fyller jag 30, det är skrämmande och vad har jag gjort med mitt liv???

Denna inlägg var tyvärr inte så positiv men som sagt man kan inte alltid vara på topp. Hoppas att ni som läser detta mår bra så inte hösten har gjort alla deprimerade. Le och allt känns lättare !!!



RSS 2.0