Nu är det bara att vänta

Festen i helgen gick bra. När Tanja kom så var festen klart igång. Vi åkte till Itäkeskus på en karaokebar. Platsen i sig sög men vi hade hur roligt som helst ändå. Sen i söndags åkte vi till Uusikaupunki och festen fortsatte. Vi gick på kvällen till Kirsta och så klart var det karaoke där men väldigt lite folk. Men blev tvingad att sjunga "kolmekymppinen" det var faktiskt väldigt roligt eftersom jag aldrig har sjungit den tidigare. Vi gick hem till Timos mamma redan innan tolv och fortsatte drickandet och spelade kort.
I måndags var man skapligt sliten men det hindrade inte oss från att ha kul. Vi åkte runt som jubel idioter och letade efter ett finskt spel "mölkky" tillslut hittade vi det och gick ivag till en park och spelade och drack. Kan säga att skratta har vi alla fått hur mycket som som helst... "Ai mä vai?" hehehe...
Tack till er alla som kom ihåg mig på den stora dagen, stor kram till er alla.
Hinner tyvärr inte skriva hur mycket som helst eftersom jag lånar datorn på informationen.

Stort tack till Timo, Tanja, Ari, Kirsi och Kimmo för allt!

Nu är det bara att vänta tills 1.10 så vi får flytta in i vårt nya hem.

30



Nu är jag i Helsingfors hemma hos Kirsi och Kimmo och firar min 30 års dag. Jag kom hit igår och Timo åkte hem till Ari. Igår så fick jag present av Kirsi och Kimmo, En grymt söt älg gosedjur och ett pussel "cast heart". Jag har inte klarat av att lösa det än. Känns som om den inte går att lösa men Kimmo lyckades få isär hjärtat men nu får vi inte tillbaka det. Ja ja... vi har ju några timmar på oss innan Timo och Ari kommer. Hehe... När Timo och Ari kommer så ska vi äta lasagne som Kimmo ska laga och sen ska vi spela "mölkky". Sen vill jag basta och göra ordning mig. Sen ska jag börja dricka och partyn startar. Tanja landar kl.19.30 sen så startar partyt på riktigt. Jag är så himla glad att Tanja kommer. Vet att fler skulle ha kommit men förstår att det inte går. Sen blir det ju inflyttningsfest i slutet av oktober eller i början av november. Få se när vi får allt klart i lägenheten.
Hihihi... jädrans vad många sen ord jag fick med i detta inlägg.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

KRAAAAAAAAAAAAAM

Det var inte igår!

Hello Allihoppa!

Jag gör en supersnabb uppdatering...
Provjobbet på båten gick bra, jag trivdes där hur bra som helst och hoppas att jag får jobba mer. Det var spännande och man var i farten hela tiden. Nu har vi fått lägenhet, flyttar in 1.10. Det är en liten tvåa men man får ta det man får. Men vi har i alla fall en egen bastu i lägenheten och det är ju viktigast...Hihihi mina vänner vet att jag älskar att basta. Sen gäller det att kämpa på så att man får jobb så att man kan försörja sig. Vi är just nu hemma hos Timos mamma tills vi får flytta in. Jag skulle vilja åka och hälsa på min mormor och andra släktingar men jag har ingen bil och tycker att det blir så himla svårt att vara i Simpele utan bil.
Faaaaaaaaan 30-års krisen har kommit... PERRRRRKELE. Vart tog alla mina år vägen? Vad faan har jag gjort med mitt liv? Hur ska det bli efter 30? Hur i helvete ska jag klara mig framåt?
Som sagt så fyller jag 30 på söndag. Vi har inga planer eftersom det är lite svårt att planera och göra något. Tanja var lite inne på om hon skulle komma hit eller om vi skulle ta en kryssning men en kryssning över helgen är svindyrt och just nu har jag inte råd med det pga flytten. Faaaan men det enda jag vet är att full ska jag i alla fall bli om de nu blir att jag måste fira min 30-års dag på en liten krog eller mitt i skogen. Skulle ha varit roligt med en stor fest med alla mina nära och kära men som sagt så är det lite svårt just nu på alla sätt och vis. Men jag hoppas att efter att vi har flyttat att folk kommer och hälsar på så man skulle kunna ha en inflyttningsfest.

Nu måste jag sluta. Ha det gott allihoppa och jag SAAAAAAKNAR er jätte mycket... Nu kom en liten tår i mina ögon igen... Känslig...

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

RSS 2.0