Ensam med Daisy

Nu åkte Timo och han brorson iväg. De ska till Finland, imorgon bitti åker båten från Stockholm så de åkte iväg redan nu så de kan köra i lugn och ro. Vi kommer inte att vara ensamma länge. På torsdag komma morsan hit och ska vara här ett tag. Timo kommer vara borta i ca 2 veckor. Jag ska jobba i helgen men eftersom mamma kommer hit så ska vi ut. På fredag blir det nog karaokebaren och på lördag Johans Krog. Så vill du hänga med så hör av dig.

Idag var jag iväg med Daisy till veterinären för hon fick vattensvans av att hon badade för mycket igår och för djup. Men hon fick antiinflamatoriskt. Så hon blir bra om några dagar. Jag brände mig skapligt igår men ska man bli fin får man lida pin som man säger. Hahhaha...

Ha det gott så länge!


Vilken värme.

I helgen har jag jobbat. Igår åkte vi iväg till Rannebergen för hundarna skulle få bada. Vi var på stranden över tre timmar. Hundarna badade, fast Sheila mest för Daisy vill inte bada när Sheila är med för hon försöker dränka henne. Om Daisy hoppar i före Sheila så hoppar hon efter henne och hon hoppar på henne så Daisy hamnar under vatten. Sen om Daisy badar så biter Sheila henne. Hmm... skumt men så är det. Jag badade igår för första gången, i Rannebergen är det varmt vatten eftersom det är en liten sjö.

Idag åkte jag och Tanja iväg till Landvetter med Daisy. Hennes föräldrar har en plats där så man kan bada och basta om man vill, fast basta vill man ju inte i den här värmen. Daisy var helt tokig och ville hela tiden att vi skulle kasta nåt som hon skulle hämta från sjön. Vi solade och grillade och självklart så badade vi också. Det var så skööööööööönt.




NJUT AV SOLEN SÅ LÄNGE SOM DEN VARAR!

 

Midsommaren var ju förra veckan

Midsommaren var förra veckan och OJ vad roligt det var. Vi kom hem till Tanja redan vid fyra. Tanja hade redan gjort färdigt sallad och allt annat så det var bara att göra ordnig grillstickorna och grilla. Timo fick vara grillmästaren. Sedan kom N, M och B, de grillade också och B gjorde ordning lite speciella grillspett med bacon. Vi åt före N,M och B för deras kött var inte färdigt. Oj vad gott det var med ägg, majonäs och kräft stjärtar eller var det räkor... hmm... kommer inte ihåg men gott var det. Kvällen fortsatte på med musik, skratt och dans. Senare kom ett gäng på ca 10 personer så festen var i full gång. Väldigt roligt att få träffa lite nytt folk och speciellt när de var trevliga och roliga var ju ännu bättre. Vi var några som dansa till Reggae musik. Sedan körde jag och Tanja var specialare och sen försökte jag lära B. att dansa tango... Det gick bättre att bugga... heh heh... Hur som helst så var det en lyckad midsommar trots med lite nackspärr (efter att jag hade "headbangat") och lite blåmärken här och där av att jag halkade mm... Midsommartårtan som jag hade gjort gick åt. Den tog slut på en gång som jag tog fram den. Jag var faktiskt nöjd med den, den var god.

Stort tack till dig Tanja för att du ordnade en super bra midsommar!
Synd bara att ingen var på lekhumör = )

Här är lite bilder. Jag har inte frågat folk om lov och därför är de inte med.














På midsommardagen var det min och Timos 3 års dag. Vi var kvar hos Tanja till typ sex. Vi gjorde ordning tacos för en viss person ville ha det så gärna. Inte klagar jag för jag tycker om tacos. Men vi har kommit underfund med att Tanja och knivar inte går ihop. Tanja skar sig rejält på pekfingret och det var väldigt otäck. Tur att Timo inte var rädd för blod för han fick plåstra om Tanjas finger. Vi åt och sen åkte vi till Akuten. Så festhumöret försvann för Tanja eftersom hon höll ju på att svimma, det var verkligen ett stort sår som gick ner till benet (på fingret)... heh heh... alltså inte ända ner till benen... hahaha... så komisk jag kan vara ibland. Som tur var så gick det fort på akuten. Sedan tog vi en promenad tills Timo kom och hämtade oss. Tanja bjöd på mjukglass när vi satt och väntade på Timo så promenaden var ju lite onödig. hihihi...
Hemma tittade vi på film och bara va...



Sedan har det inte hänt så mycket nytt. Jobbar, cyklar och är ute med hunden. Så ser mina dagar ut. Snart åker Timo på semester till Finland och jag har bestämt att jag blir kvar här för jag måste jobba, jobba och jobba.

I augusti händer det mycket roliga saker... Den 8 augusti är det Madonna konsert som Tanja har bjudit mig på. 15 augusti ska jag uppträda på Johans Krog så välkomna dit att dansa och njuta. 21-22 är det Axevalla kesäjuhlat och den 22 augusti ska jag tävla där och den kommer på direktsändning på P2 kl.14.05-15.00. Så augusti kommer att vara en månad med full fart.

Oj, har inte uppdaterat på ett tag

Här har det inte hänt mycket på sista tiden. Jag har känt mig stressad på jobbet och har inte mått bra på sista tiden. Vi fick för ett par veckor sen veta att hälften av oss kommer att få sparken och då försvann musten ur mig. Jag vet att jag är en av den som blir varslad eftersom jag har så mycket sjukfrånvaro. Men jag gråter inte för det så mycket eftersom jag mår dåligt på jobbet. Men klart är man orolig för framtiden, hur ska man klara sig och vad ska man göra? Men det kan ju vara så att jag kommer att må bättre när jag inte arbetar som Lapplisa, eftersom det är den största anledningen till att jag mår dåligt.

Jag vill flytta till Finland och satsa på min sång och pröva mina vingar där. Vi har pratat lite smått om det, men det är svårt att bara åka dit när vi inte har jobb och bostad där. Men man får se vad som händer...



Om två dagar är det midsommarafton och vi ska hem till Tanja och fira. Ser verkligen fram emot det. Hemmafester är alltid bäst. Vi ska äta gott, dricka, spela lite spel, dansa och umgås. Kan man tänka sig att för tre år sedan på midsommar aftonen hade jag spelning på Johans Krog och träffade Timo för första gången och efter det har vi varit ihop.


Önskar er alla en riktigt glad och god midsommar!




Riga

Nu är kryssningen över och ojojoj vad roligt det var. Det var en av de bästa, roligaste och trevligaste kryssningar som jag har gjort. Jag behövde verkligen komma iväg och få njuta av livet. Tanja och hennes föräldrar var med och utan dem hade det inte varit roligt. Jag kan säga att så mycket som vi har dansat och så mycket som jag har fått skratta har nog förlängt mitt  liv med många dagar. Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet. Jag och Tanja är ju helt klockrena på att dansa humppa. Hihi... Det är nog roligt att se på oss två små kottar som skuttar runt barfota... Men ooo vad roligt det var. I fredags gick Tanja och hennes föräldrarna och la sig redan vid två och jag fortsatte festandet. Under kvällen så var vi och åt på en jättefin restaurang och jag var helt nybörjare på det eftersom jag aldrig har ätit på en fin restaurang.

* Stort tack till Tanja och hennes föräldrar för allt och för eran vänskap *
* Hoppas en dag att jag kan visa min tacksamhet till er för allt *


I lördags trodde jag aldrig att jag skulle orka kliva upp och utforska Riga eftersom jag festade till strax efter sju men det gjorde jag. Vi vandrare runt i Riga och åt pizza. Det var fint i Riga men väldigt mycke tiggare här och där. Det var väldigt trevligt med musiker som spelade olika instrument lite här och där. När vi kom till båten så gick jag och Tanja och sov. Sedan var det dags för final. Allt kändes som om allt gick åt skogen men hur som helst så vann jag så jag är nöjd. Efter att jag hade vunnit så köpte Tanjas förälrar Champagne Piper. Jag fick dricka ur min pokal. Hehe... Det ska bli roligt sen när man får alla bilder från Tanja och från hennes föräldrar. Sedan fortsatte festen tills att orkestern hade spelat sin sista låt. Det var roligt för de spelade väldigt mycke snabba låtar på slutet så vi alla fyra dansade och hade roligt. Efter att föräldrarna hade gått och lagt sig så var jag och Tanja vakna ett par timmar till drack och vandrade runt på båten lite. De flesta hade gått och lagt sig så vi bestämde oss för att gå och sova till slut. Det var helt klart en lyckad resa.


   


   


   


   


   


   

I söndags var man skapligt sliten. Jag tog en buss från Stockholm till Fagersta. Timo var där hos Sussie och Petri så det var roligt att få träffa dem också. Jag och Sussie fick en fantastisk ide och killarna hängde med på det. Vi åkte till en strand som vi brukade åka till och vi grillade där. Det var väldigt mysigt. Sedan åkte jag och Timo till Ludvika hem till min mamma och vi fick träffa Daisy, jag fick tårar i ögonen eftersom jag hade haft som himla stor längtan efter henne.

   

Måndags gick jag och Timo iväg till en sjö med våra tjejer, de fick springa och bada. Sedan kom Sussie. Mamma lagade god mat och jag och Sussie gick iväg och bastade. Vi var i bastun två timmar, satt och prata om allt mellan himmel och jord. Efter bastun så fick vi tårta som mamma hade gjort och den var ju hur god som helst. MUMS! Sedan tittade vi på lite roliga saker på nätet och sen åkte hon hem till sin älskling.

   

Tisdags åkte jag och Timo hem med våra tjejer. Det kändes skönt att komma hem och ha med båda tjejer. Vi tog en promenad och lät tjejerna busa i skogen och vi tittade på två filmer på kvällen.

Idag vaknade jag tidig, gick ut med Daisy i skogen. Det var mysigt att höra hur fåglarna kvittrade och solen lös och Daisy fick springa lös. Sedan var det dags för mig att cykla till jobbet. Efter jobbet var vi och tjejerna på långpromenad och sedan åkte vi och hälsa på R och J. J spelade keybord och jag sjöng. R hade lagat mat och vi åt tillsammans. Nu skriver jag detta och sedan ska jag gå och sova så jag orkar upp och jobba imorgon bitti. God natt !

RSS 2.0