Hauskaa...


Bara så ni vet det!

Jag publicerar inte namn och bilder utan att frågat lov så därför lägger jag inte ut bilder från festen.

Helgen

Nu är helgen över och det har varit party hela helgen.


Fredagen började med att Tanja kom hit, jag bjöd på lax och Tanja hade med sig presenter till oss. Koskenkorva flaska, twister spel och samt trevliga kuponger (Sex kuponger.... Så klart). Som kommer till nytta och de gjorde de redan på natten...hi hi hi. Tanja färgade håret och det blev lyckad ( speciellt polisongerna) Skämt o sido. Hon passar bra i mörkt hår.



Festen hos oss i fredags var i alla fall lyckad. 11 personer fulla o goa. Musiken var på väldigt högt o grannarna gillar oss säkert........... En kille tog med sig en skiva o spelade låten "Nei så tjukk du har blitt " att man blivit fet som en julegris. Heh heh.... Det e ju det jag har blivit..... *gråter* Perrrrrkele.
Snacka om att låten rulla i huvet på alla, de flesta gick o nynna o sjöng på den.
Jajjaa hur som helst var det roligt. När vi skulle åka iväg hade en kille låst in sig på toaletten o somnat där. Vi lyckades inte få han att vakna upp och dörren gick inte att få upp, så han blev kvar hos oss. Vi åkte till Karaokeklubben. Det var fullt med folk där så det inte fanns platser till alla. När vi har varit där i ca 10 min ringer han som somnade på våran toalett att han inte kommer ut från vår lägenhet så Timo min älskade fick åka hem o öppna dörren. I bilen påpekade killen att någon hade spytt på toaletten men sa inte att det var han. När vi kom hem på natten så var det en "trevlig" överraskning kille från toaletten hade spytt lite här o där... golvet, mattan, väggen, toalettstolen, duschdraperiet och badkaret. Undrar vad han har hållit på med. I köket hade han lyckats välta en hel drink med cola på golvet. Så det var mindre roligt att städa. Men men jag o Timo lagade lite käk o hade det väldigt roligt.... you know what I mean....... Timo jag älskar dig!!!





Daisy var självklart med i svängarna o trivdes med uppmärksamheten som hon fick.






Lördag morgon lite segt. Jag o Timo åkte o titta på en bil som vi köpte. Sen var det dags. Duscha o fixa ordning sig. Jag åkte till Timos syster, vi drack o sjöng lite karaoke. Timo o hans kompis kom dit. Sen åkte vi till karaokebaren lite sen klockan var efter 23. När vi kommer dit var det 5 personer där. Ägaren sa att de stänger pga för lite folk. Så Tanja ringde och vi bestämde oss för att åka hem till Tanja klockan var ett när vi var där. Så där fortsatte partyn. Vi fick ingen skjuts hem så vi fick sova där. Söndag morgon..... kändes som man inte ville leva. Mådde lite pyton.... Tanja fixade en påse till mig när jag gick o la mig att ifall jag skulle spy.... Men tack o lov så gjorde jag inte det. Tanja bjöd alla på mat från pizzerian. Sen till slut kom man hem.



Tanja, tusen tack för din vänskap. Du är är en helt fantastisk vän på alla sätt och vis.




PARTY PARTY IKVÄLL

Så har det blivit dags för fredag igen. Ikväll är det hemmafest hos oss. Vilka som kommer det vet vi inte än ordentligt men det märker vi ikväll. Det är alltid så när man har fest att man inte vet vilka som kommer. Det spelar ingen roll huvudsaken är att vi ska ha roligt.

Du som läser detta....till dig önskar jag en trevlig kväll !



Förresten igår bokade vi en kryssning. Det ska bli så himla kul. Det var ett tag sen som jag va i Helsingfors.

BAKFULL

Snacka om att det var roligt igår. Först förfesta jag o Tanja hos mig. Sen kom Sussu och min syster yster Miia. Vi åkte till Finska Karaoke klubben. Där var min man Timo redan. Sen fanns massa av roligt folk där. Det var skit kul. LYCKAD KVÄLL!!!

Party



Hello!


Nu kommer min första inlägg. Tack för hjälpen Tanja för att du visa hur man gör. Ikväll blir det Party. Hur kvällen urartar sig. You never know. Vi ska i alla fall dricka oss redlösa... heh heh... Nästan i alla fall.
Tanja är här hos oss och vi ska ha roligt ikväll.

Ha en trevlig kväll!

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0