Den här månaden är jag mest på jobbet

För en lite mer än en vecka sen kom Daisy hem. Tjejerna blev helt överlyckliga över att se varann.







Den här månaden har jag jobbat mycket och kommer att jobba från imorgon till 4/3. Har varit väldigt lite hemma. Men jag är glad att jag får jobba så man kan betala sina räkningar. Jag var och klippte mig igår, sedan färgade jag håret. Så lite glädje till mig själv. Sedan köpte jag ett par vinterskor som var för halva priset. Har ju ända fram tills nu gått med gympaskor och det har ju varit lite kallt.
Timo vill inte vara hemma nu när jag ska jobba så länge så han åker till Sverige. Han ska köra Daisy hem till min mamma och när jag slutar jobbet den 4/3 så åker jag till Sverige och hämtar Daisy och sedan ska jag/vi hälsa på Sussie och Petri.

Ha det så gott så länge.

Välkommen till M/S Amorella och njuta av Östersjöns bästa underhållning !

Det var inte igår....

Har väl inte hänt så himla mycket. Jag har varit och jobbat en hel vecka kom hem i morse. Hade det hektiskt men rolig med barnen. Lärde känna flera roliga typer och hade skoj. Trivdes som Ville Viking, hade jätte roligt med barnen och dansade med pensionererna.
Ska iväg och jobba på söndag, sen på onsdag och sen ska jag jobba 19/2 - 4/3. Då är det sportlov och då blir det massor med barn.

Tanja kom igår ombord och nu är hon här hemma hos oss och Timos kusin Asko är också här. Vi dricker lite spelar Wii. Tanja och asko är sooo in love... Jag är glad att hon är glad och sen är jag glad över att hon är här.
Imorgon ska vi iväg och bowla. Det ska bli skoj.
Inte så mycket annat som hänt eller så. Juu Daisy kanske kommer hem på måndag. Mamma ska komma tillsammans med henne ombord från Stockholm på söndag.

Nu måste jag gå och spela. Ha det så gott...

RSS 2.0