34 dagar kvar

Sen blir det fest för hela slanten. Vi ska ha maskeradfest och alla som kommer måste så klart klä ut sig. Jag har tittat massor på olika kläder och stiler men inte än kommit fram till vad jag ska vara. Men som sagt 34 dagar kvar. Har redan köpt lite dricka till festen har 2l sprit, 2x24 öl och 2l vitt vin. Kvar som jag ska köpa till festen 2l rött vin och kanske nått mer. Sen får de som vill dricka annat eller tycker att det inte räcker köpa med sig. Jag kan inte köpa cider pga att jag inte får det billigare någonstans. hmm... synd... men... No can do... Skall göra bål till festen så det e väl nästan som cider... hihi... typ... hmm... Men men hur som helst så ser jag fram emot det som fanken men mest ser jag fram emot att få träffa Sussie & Tanja. Jag har börjat planera lite på att göra en fest lista med musik. För annars sitter grabbarna här framför datorn och endast spelar de musik som de vill höra.

Den här veckan har gått fort igen. I tisdags hade jag ett möte som var så fel som den kunde bli eller personen var helt fel. Han hade inte alla hästar hemma i stallet som jag brukar säga. Det var en kille som hörde av sig till mig och sa att han hade ett band som precis hade splittrad. De behövde en sångare. Hmm... allt i telefonen lät ju bra men så var det ju inte när jag personligen träffade honom. Berättar om det sen när vi hörs. Orkar inte skriva allt här men nog har jag och Timo skrattat åt de hela.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Känner mig lite sjuk och skall göra allt för att inte bli det. Jag ska iväg och jobba imorgon och kommer hem sen på måndag morgon.

Yes, vilken rolig kryssning

I fredags körde Timo mig till Silja terminalen och jag checkade in och gick ombord. Fick en hytt på nionde våningen och tre olika matkuponger (110kr+315kr+375kr), det kändes roligt på terminalen när jag checkade, personen som gav mig boardingcard mm sa till mig "hauskaa keikkaa" trevlig spelning. Kände mig som en "större stjärna" hihi... säkert men det kändes trevlig. Jag gick och la mig i min hytt, sen var jag iväg och åt go mat och tittade på tv i min hytt. När båten kom till Stockholm gick jag av båten eftersom SR sisuradio skulle göra en intervju med mig. De var ju de som bokade mig dit för att sjunga 1 låt och för att göra intervjun. Mamma var på terminal och kom springande och gav mig en kram. Lilla mamma har blivit jätte smal, det gör gott för henne att ha Daisy där.
På kvällen skulle uppträdandet först vara kl.21 sen fick jag veta på i terminal att det skulle vara kl.20.30. När klockan var så mycket kom de underfund med att folk var ju i väg och åt mm så de ändrade den till kl.21.45. Vi kom tillbaka till nattklubben strax efter halv tio. Men såg ingen från Sr Sisuradio... hmm började fundera vart de hade tagit vägen sen kom de efter klockan tio. De sa att de hade ändrat tiden igen. Hmm... snacka om bra planerat... Så de som har planerat hela Finnfestival har ju inte tänkt klart och färdigt hur allt skulle vara. Men men jag sjöng och det gick jätte bra, var nöjd med det och folk gav stora applåder och det kändes bra. Sen gick jag iväg till hytten och böt kläder. Sedan gick jag ner till nattklubben igen. Jag och mamma träffade en trevlig kvinna S. som var med oss hela kvälle. Vi träffade massor med folk och vi dansade och hade hur kul som helst. Det fanns en Rockabilly band från Västerås " The Go Getters" som spelade och de var hur bra som helst. Jag var frälst och det var Mamma med. Deras musik fick alla att dansa och skrika. Jag var full i farten (full aa det var bara förnamnet). Alla var svettiga och glada.





När de slutade spela så satt vi ett gäng och snackade med The Go Getters, de var roliga och goa "gubbar" från Västerås. Vi hade en gemensam bekant så vi mycket och snacka om. Sen stack vi iväg till Discot eftersom personen "slängde ut oss" för de skulle stänga. När discot stängdes så visste jag inte vart morsan och de andra hade tagit vägen så jag gick till hytten. Hon var inte där och när jag var på väg till hytten så de i högtalaren "Om en timme anländer vi till Åbo" Ooooops vart tog natten vägen och vart e morsan. Jag packade mina saker i hytten och när jag var färdig tänkte jag gå ner till cafeterian och titta om morsan var där. Gänget satt där och sa att hon hade precis gått till hytten. Jag gick dit, där var hon. Hon var så glad för det hade varit roligt. Vi tog våra väskor och gick ner till cafeterian och satt med gänget där tills vi kom till Åbo. Jag köpte 4 räksmörgåsar med mig hem med en utav matkupongerna. Timo hämtade oss från terminalen och jag var full och luktade sprit. Vi åkte hem till oss gjorde ordning sovplats till mamma och vi la oss och sov. Timo ville att jag skulle andas åt andra hållet eftersom jag luktade såååå mycket alkohol. Oooops!
Men kul hade vi i alla fall och dansade ut all glädje till grymt bra musik.

Mamma var ju hos oss i lördags. När vi vaknade på dagen så åt vi räksmörgåsarna som jag tog med mig från båten. Jag hade lite svårt för att äta och det berodde nog på att jag var bakis. hmm... Men senare på eftermiddagen så blev det bättre. Jag lagade mat, vi lyssnade på min intervju och på musik. Innan vi körde henne till terminalen så tog jag lite bilder på min vackra mamma.






Så himla synd...

I morse vaknade jag av att telefonen ringde.Det var en person från Viking line och frågade om jag kunde jobba 18-25/11. Jag var helt snurrig i huvudet kändes som jag sov fortfarande. Jag kom på att jag skulle ringa till röntgen idag och berättade att jag skulle röntga knät men jag kan gå fast med lite mindre steg... Hon sa att hon kunde avvakta tills jag hade ringt till röntgen och sen kom jag på perrrrrrrrrkele jag har ju ett uppträdande på fredag och att min mamma skulle också komma på lördag hit och hälsa på. Sen sa hon att då blir det lite svårt jag sa bara mm... tyvärr så var det så himla synd för det hade varit bra med lön och sen hade det varit roligt att prova på att jobba på M/S Isabella. Men som tur så fick jag ett mail från M/S Amorella och de fråga om jag kunde jobba på söndag. SJÄLVKLART...
Idag var jag iväg och handla kläder, köpte jeans, linne, kofta och en väst. Kändes lite tungt eftersom jag inte är gjord av pengar men jag var tvungen och köpa nått till mig själv. Sen har jag sjungit hemma idag och bastat.


Mitt schema för resten av veckan

Onsdag: Inget speciellt
Torsdag: Röntgen
Fredag: Kryssning M/S Galaxy jag ska sjunga på båten på kvällen. Sen kommer min mamma ombord.
Lördag: Mamma ska vara och hälsa på hos oss.
Söndag: Jobba på M/S Amorella

Njuter av livet

Igår bastade vi och drack lite gott. Vi gick till grannen T.V. och sen kom en annan granne T.L. som vi åkte iväg till en krog. De hade karaoke där och det var roligt. T.L. var i full fart som vi andra också. Till och med Timo sjöng. Efter krogen gick vi hem till T.V. och hon gjorde grymt goa mackor. Hon är ju kock så hon kan sin sak.
Idag vaknade vi strax innan 12. Bakis och skakis var Timo, jag var bara seg. Jag och grannen var iväg och handla. På hemvägen åkte vi förbi Hesburger och köpte med oss skräpmat och det var så jävla gott. Helt sjukt gott... Nu är bastun igång, vi var iväg och hyrde två filmer till kvällen så ikväll blir det lugnt.
Imorgon ska jag jobba på M/S Amorella och det ska bli kul. Gillar jobbet och hoppas jag får mer och mer jobba så man skulle klara sig ekonomiskt.

20 november alltså nästa fredag ska jag uppträdä på Siljaline båten Galaxy. Det ska bli spännande och roligt trots jag ska bara sjunga en låt och sen blir det intervju som kommer på radio sen på lördag i eftersändning.


www.finnfestival.eu
Musalista soi Finnfestivaalilla!

Sisuradio järjestää Finnfestivaalilla Musalistan CD 15 release partyn perjantaina 20.11. Tapahtuma äännitetään ja lähetetään radiossa lauantaina 21.11. OiliOili-ohjelmassa kanavalla P2 klo 14-15 välillä.




Några nya bilder på Sheila









I fredags åkte vi till Tammerfors till Timos kusin A. Han lagade mat och hade bjudit dit även Timos pappa R och A. Stämningen var på topp och det var ett himla liv hela kvällen tills ca kl.3 på natten. Grannarna var inte så glada. Men men sånt händer. Det bästa med Tammerfors var att det fanns snö. Jippiiiiiiiii! Älskar snö. R och A hade köpt en present till vårt nya hem. Det var jätte fint. Kiitos teille!



Ljusstakarna brevid fick vi av Eija. I lördags när vi kom hem satte vi igång bastun och sen tittade vi på film. I söndags körde Timo mig till jobbet och söndagen gick så himla fort. I söndags var det farsdag i Finland. Det har känts lite trist eftersom jag inte har en far och min far dog ju snart exakt för 4 år sedan.

Upptäckte nu att jag hade fått ett sms från Sussie och hon frågade vad jag tyckte om hon och Petri skulle komma hit till nyårsafton.... ABSOLUT!!! Vill inte fira nyårsafton med bara att sitta och titta på tv ensam med Timo. Det skulle vara kul om de var fler som skulle kunna komma så man kunde ha en riktigt fest. Pratade tidigare med Tanja om vi skulle ha åkt till Levi, det hade varit en dröm men det e för dyrt. Perrrrrkele...Allt handlar om pengar.

Timos kusin A har skaffat sig en grymt söt hund.









Det snöade idag =)

Idag snöade det, jag blev jätte glad. Fast tyvärr snöade inte tillräckligt mycket. Men men jag hoppas att det kommer mer. Jag blir glad och pigg av snö. Det blir mycket ljusare och trevligare med snö. Idag har jag inte gjort mycket. Nu har vi lasagne i ugnen och väntar på att det ska bli BB extra och salatut elämät på tv. Sen ska vi se på en film som vi hyrde "State of play".

Jag var på super dåligt humör igår, allt kändes bara jobbigt och irriterande. Sheila hade ont i magen igår, hon spydde flera gånger och alltid på en matta. Så jag fick tvätta mattor igår. Stackarn såg helt sjuk ut men som tur va så blev hon bättre sen när hon hade spytt ut allt. Tog sömntablet igår kväll så jag fick sova inatt.
Igår satt jag och funderade om jag/vi skulle åka iväg hem till mamma och hälsa på. Men få se hur det blir och hur mycket pengar som jag får kvar efter att jag har betalat alla räkningar.

Imorgon är det fredag och jag har tänkt att basta och dricka lite imorgon. Vi ska inte ut den här helgen för det har vi inte råd med. Sen är det väl inte så kul att bara gå ut ensam.

På söndag ska jag jobba på M/S Amorella som lekledare igen. Det ska bli kul.




Tappar nerverna...

Nu tappar jag nerverna på de här jävla hostandet. Jag är helt slut av att jag inte kan sova. För så fort som jag lägger mig så hostar jag konstant. Så jag håller på att bli tokig. Nu när halsen har börjat blivit bättre så har hostandet blivit värre. GRRRRRRR... Inte nog med det så har jag helt plötsligt igår fått ont i mitt ben. Jag kan inte sträcka ut den, kan inte gå och när jag står upp så sticker det bakom mitt knä. Smärtan är vid mitt knä. Perrrrrrrrrrrrrkele...
Jag saknar min sång. Jag har inte sjungit på evigheter, på grund av flytt och på grund av att jag har varit så mycket sjuk. Saknar mina spelning, saknar att stå på scen och sjunga ut allt som finns inom mig.
Saknar er mina vänner, Systersbarn, Daisy och mamma.

NÄR KAN NI KOMMA OCH HÄLSA PÅ???

Det var full fart här i helgen för Jenni, Emelie, Eija och Ossi var här. Tjejerna spelade wii och andra spelade kort medans jag försökte sova eftersom jag var sjuk. Fast i fredags var vi till Galax och lyssna på Charles Plogman. Höll på att skratta ihjäl mig för när taxin kom och jag satte mig i den så tänkte inte jag på att jag hade min röd svarta klänning på mig, så min klänning sprack... hihi... Så jag fick springa upp och byta kläder. När vi kom fram så satt vi och snackade och dansade lite. Alla var sega och orkestern spelade dålig musik så alla blev mer trötta. Vi åkte hem efter ett redan. Så ongen av oss var nöjda men men. Man kan inte alltid få som man vill.





Efter att alla åkte iväg så hyrde jag och Timo en film "Rööperi". Vi bastade, gosade och tittade på film. Så lördagen blev jätte bra trots att jag var sjuk. "Rööperi" var en grym film så ni alla finnar bör se den, den är bra. Jag har fått "sova" i vardagsrummet eftersom jag bara hostar hela tiden för att Timo ska kunna sova. Inatt hostade jag konstant och var vaken 24-06 sedan somnade jag vid strax efter sex och vaknade 9. Timo vaknade upp då och jag fick gå och sova i sovrummet. Kunde sova åtminstone två timmar sen var det bara kliva upp eftersom hostandet började igen. Benet e skumt fattar inte vart smärtan kommer ifrån men ont som fan gör det eftersom jag inte kan sträcka ut benet.
Nu sitter jag och väntar på att klockan blir 19.00 då kommer Big brother extra, 19.30 Salatut elämät, 20.00 Diili, 21.00 täydelliset naiset så jag har mycket att se på ikväll. Desperate housewifes börjar ikväll med säsong 6 som jag har väntat på hur länge som helst eftersom den har ju börjat i Sverige för länge sen. De flesta serierna är efter här. Hmm...

Ha det gott alla nära och kära och du som läser min blogg...

RSS 2.0