En hel helg ensam med Sheila.

I fredags åkte Timo iväg till Tammerfors. Hans pappa är ju där så de skulle fixa bakluckan på bilen. Timo fick tag i en begagnad lucka för 150 euro (1500kr) "Fyyyyy Faaaaaan vad dyrt för en begagnad". Men det e ju billigare än att byta ut rutan för det hade kostat 300 euro (3000kr).
Så i fredags njöt jag av bastu, lite vodka, karaoke och satt framför datorn. Har blivit lite "spelberoende". Spelar olika spel på www.aapeli.com Det finns massa roliga spel där. Jag försöker slå mina record. Så har du inget för dig så kom och spela på aapeli, där kan vi spela mot varann i tex Yatzy och luffarchack...

Igår alltså lördag så vaknade jag och Sheila vid 11. Vi tog en promenad till "Valintalo" och jag köpte tuggben till Sheila. Sen har jag inte gjort så mycket annat än tittat på backhoppning, sjungit karaoke, varit ute med Sheila lite titt som tätt och suttit framför datorn. Spelat, spelat och spelat.

Idag vaknade jag och Sheila redan vid 10. Gick direkt ut med henne och nu har jag igen suttit här framför den här jävla dosan... Men som tur är så ska jag iväg med Sheila på långpromenad, det e bara -7 grader ute.

Har suttit och titta på nätet på lite olika tävlingar som jag tänker delta i.

* Karaokelegenda
* Viihdetähti
* Olavi Virran laulukilpailu
* Iskelmäkaraoke kilpailu
* Suomi Iskelmän SM

Där är fem tävlingar som jag ska försöka delta i. Några av dem har man chans till skivkontrakt och spelningar. Så jag ska kämpa och ge allt jag har att ge och hoppas att det räcker.

På torsdag ska jag jobba en dag på M/S Amorella. Sen ska jag jobba en hel vecka 28/1-4/2. Nej nu ska jag ut med Sheila. Ha en bra fortsatt dag ni alla som läser min blogg.

Snyft... Alla vänner har åkt hem... SNYFT...

Julafton
Julen var lugn. Jag och Timo var hemma. Jag lagade julmat, vi bastade, åt och öppnade paket. Tomten kom med hemmabio med karaokefunktion så nu kan jag sjunga igen =), sängkläder, vinglas och hållare, bordsduk med handgjord mönster, en ängel, gröna ljusstakar och grönskål.

Annandag jul
Annandag jul var vi bjudna på fest hem till Timos kusin L. Där var vi sammanlagt ca 20 pers och vi kände endast L och hennes man och hans son. Men men man lärde sig ju känna folk och det var full fart. L hade lagat väldigt god julmat.

Tanja kom hit i onsdags. Vi var iväg och handlade och sen bastade vi, snackade och gjorde lite frågor till ett spel som vi tyvärr inte hann spela men vi har ju dem färdiga nu i alla fall.

Nyårsafton
Party på hög nivå. Tanja kom ju redan i onsdags. Sussie och Petri kom med båten på morgonen. Sedan hämtade Timo sin kusin Asko från tågstationen vid tolv. Sen kom det ju inga fler fast det var några till som var bjudna. Men vi hade en lyckad fest med massa galenheter, skratt, karaoke, spel, snack, mat och dryck. Sussie hade med sig sin videokamera så det blev roliga filmsnuttar... Hihihhi... Sen så klart tog vi massa bilder (Tanja hade fått en digitalkamera i julklapp). Jag har inte haft så himla roligt på hur länge som helst. Maskerad var en bra idé.

Nyårsdagen
Hmm... BAKIS... Fuck det var inte ett bra start på detta år. Jag och Sussie var helt krassliga. Men Sussie kände att hon var på väg att bli sjuk, så det var en anledning till att hon var sliten. Jag och Sussie sov nästan hela dagen. Alla andra startade drickandet redan efter tolv. Vi tittade på backhoppning, åkte till Hesburger och åt. Sedan skulle vi åka iväg och bowla men jag och Sussie stannade kvar hemma hos oss med Sheila. Vi bastade och bara tog det lugnt. Tanja fick följa med grabbarna. Förlåt för att jag inte orkade hänga med... Men de hade haft det väldigt roligt ute. Asko kom hem redan vid ett, sen kom Tanja strax innan tre. Timo och Petri kom inte hem förrän vid fem tiden.

I lördags så gick rutan på vår bil sönder. Det var nästan -20 och när Timo stängde igen bagageluckan så var han tvungen att ta i. Sedan när vi kom till Prisma och jag skulle stänga den så märkte jag att glas ramlade ner på marken. Faaaaaaaan... Inte bra, inte bra. Men man kan inte göra något åt saken längre. Det e bara att försöka få tag i pengar så man kan fixa den. Sussie blev sjukare och orkade inte vara pigg. Krya på dig. Tanjas föräldrar kom med husbilen hit till Raisio, Vi var och hälsa på dem i husbilen.

Vi har gjort det ena och det andra. Känns så himla tomt utan er alla här. Stort tack till mina bästa vänner Sussie och Tanja för att ni var här och för att ni finns.

Tre goa tjejer


"Döden", Kossan, Kirurgen, Getingen och nyckelpigan


Kirurgen, Kossan, "Döden", Getingen och rödluvan



Rödluvan. Jag skulle ha varit Nunna men böt i sista sekunden.


"Döden"


Getingen


Nyckelpigen


Kossan och Kirurgen


Partyts höjdare


Vi gifter oss "tills döden skiljer oss åt"


Två söta kortisar "Jag e lite längre" =) men tjockare =(


Kusinerna... Kuolema lypsää. hihihihi...




RSS 2.0