Ännu en helg är över

I fredags åkte vi till Kortedal på kvällen. Det var en fest eftersom Toni har fyllt år. Sedan skicka jag och Tanja meddelande fram och tillbaka och allt sluta med att vi hamnade på karaokebaren.

I lördags var vi bjudna hem till Tanja. Hon har nu fått ordning i sitt hem och hon har det fint och hemtrevlig. Hon och jag fixade ordning maten och jag tog hand om allt som skulle skäras så det inte skulle bli någon olycka (Tänkte på vad som hände senast när Tanja hade kniven i handen). Maten var god fast de roliga var att potatisarna hade mer kryddor än köttet. Men det var jätte gott. Sedan när vi hade ätit så åkte vi hem till oss och fortsatte festa. Vi spelade wii, lyssna på musik och spelade sanning eller konsekvens. Det var mycket skratt och lite pinsamheter.

I söndags åkte vi hem till Tanja vi åt pizza och tittade på en film. När vi kom hem så tittade vi på en film och bara va.

Tack för en jätte trevlig och rolig helg!

Idag är det måndag och jag är sjukskriven 100%. Jag pallar inte med att jobba. Jag mår psykiskt dåligt där och jag har hela tiden kämpat där. Men jag är en sån person att om jag är på jobbet så gör jag jobbet till 110% fast jag mår dåligt av det så nu har det blivit för mycket och min läkare har sjukskrivit mig.


Helt ensam...

Min mamma har varit här nästan en vecka. Vi har haft mycket skoj, badat, promenerat, spelat wii, tränat och ätit god mat, varit på dans och på karaokebaren. Igår åkte mamma hem och Daisy fick följa med henne. Det kändes sorgligt men jag vet att Daisy har det bra hos henne. Så igår var jag helt ensam hemma och det kändes helt konstigt.

Jag och mamma.



Jag har varit helt slut i min hjärna sista tiden, mina nerver orkar inte med att jobba. Jag har haft det jobbigt på jobbet och det känns som om jag ska kvävas där och varje dag som går blir det värre och värre. Orkar inte längre kämpa eftersom det leder bara till att jag mår sämre när jag är där så jag har varit hemma igår och idag. På måndag ska jag gå och prata med personalansvarige angående min anställning, jag har gjort mitt där och vill arbeta med något helt annat. Med underhållning och mer positivt arbete. Jag har faktiskt sökt 3 jobb på Viking Line och idag fick jag ett mail att det är 40 st som sökt jobbet och jag är 1 av 10 som de har kallat till intervjun. Hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig. Jag vill, jag vill, JAG VILL... Helst skulle jag vilja sjunga och uppträda i Finland, på båtar och utomlands. Det är mitt drömyrke.


RSS 2.0