Hemmafru.... heh heh.... nejdå, inte jag!

Igår kom Tanja o A hit hem till oss. Vi drack lite o killarna ville till Bordet men det ville inte vi. Så killarna åkte iväg o Jag o Tanja tittade på Grey´s anatomy. Sen kom killarna tillbaka o ville att vi alla skulle till stan o det gjorde vi. Det var inte den mest roligaste kvällen men det var roligt när vi alla var hemma o spelade kort. Ölspel...


Idag har jag känt mig som en duktig hemmafru. På morgonen hade jag tvättstuga. Jag har lagat potatisgratäng med köttfärs o jag har bakat bullar idag. Idag har jag varit duktig. Men tyvärr har jag inte tränat idag men man ska ju inte köra hårt varje dag. Har inte kommit ut på långpromenad pga regn, var ute med Daisy en stund när det inte regnade men det var enbart 30 min.

USCH!!! Jag håller på att bli sjuk... SUCK!!! Jag har ont i halsen, kroppen känns som om jag har feber när som helst, jag hostar och näsan rinner. Det e inte roligt....

På lördag blir det fest (om jag är frisk) Timos syster har födelsefest hon har fyllt 35 år. Grattis!!!


Joni, Marcus, Rebecka och Roni

Så heter mina syskonbarn o de var här hos oss förra helgen. De kom på fredag o jag fixade ordn ing tacos. Det var gott för det har jag inte ätit på länge. Var tillsammans med Rebecka o jag var o handlade godis, dricka o chips. Det var full fart hela kvällen med film o prat, det var roligt.

På lördag var vi iväg till ishallen o åkte skridskor... hur kul som helst. Sedan var vi o åt på Angeredsvärdshus. MUMS!!!





Sen på lördag kväll stack jag iväg till Karaokeklubben där Timo redan var tillsammans med A, Tanja mf.

På söndag åkte barnen o det var sorgligt. Men vi får träffa dem efter jul nästa gång.

     

Fredag idag ! YES !!!

Denna veckan har jag tränat varje dag. Jag ska verkligen försöka kämpa nu så jag kommer i mina kläder o att min kropp ska må bra o att jag ska kunna vara nöjd med mig själv. Jag har skaffat mig tränings video som jag tränar till. En dans o en pilates. Det är roligt... Svettas o samtidigt blir man på lite bättre humör.
Jag har mått dåligt en längre period nu. Allt känns tråkigt o värdelöst. Jag kan inte sova på nätterna. Förbannade mardrömmar o sedan vaknar jag till att det känns som någon står bredvid min säng o tittar på mig. Jag får tända lampan för att jag är livrädd. Har varit så himla låg. Det känns jobbigt att Timo får lida av att jag inte mår bra. Känns som jag skulle behöva åka iväg någonstans där jag bara fick bygga upp mig och ta hand om mig. Saknar mina spelningar, det har alltid varit en energikick, det har fått mig att må bra. Jag hoppas att depressionen släpper så jag inte förstör allt.

Ikväll blir det fest i alla fall.

Tack o lov! Jag hittade de mesta.

När vi var iväg på kryssning i slutet av oktober så var min syster Yster här hos oss. Hon ställde till det riktigt rejält.... Vår data var helt "förstörd"när vi kom hem, våra program var/är borta, alltså alla de program som jag använder, msn, skype, nod, fotoprogrammet, word mm är helt borta.Vi kom inte in på internet, brännaren o läsaren fungerar inte, man kan inte lägga in några program, min mapp med alla mina digitala bilder är borta o det går inte systemåterställa datorn. Nu måste vi lösa problemet med läsaren så vi kan formatera datorn så vi kan sätta in programmen igen.
Jag var så himla förbannad på min syster, allt annat skiter jag i men mina bilder, de betyder så mycket för mig, alla minnen helt borta. Jag grät när jag upptäckte att min mapp med mina bilder var borta.
Men TACK O LOV !!! Idag gick jag igenom några lådor o hittade cd-skivor som jag hade bränt bilder på. (det hade jag helt glömt bort). Nu har jag det mesta men alla bilder från vår semester i somras, mina bilder från 2 tävlingar, festbilder som vi har tagit den sista halv året är borta o jag kan inte få tillbaka dem. Men jag får vara glad åt de bilder som jag hade bränt på skiva... vår förlovnings bilder, min fars begravnings bilder mm...

Vad har jag gjort på sista tiden???

Inte mycket. Mest varit hemma. Timo har ju brutit fingret sedan en vecka tillbaka, så han har gips. Jennifer har varit o är hos oss, så vi har umgåtts med henne. Hon är hos oss alltid i 2 veckor o 2 veckor är vi utan henne. Så jag har varit hemmafru sista tiden. Tagit hand om allt som behövs.

I lördags var jag på Johans krog, mycket folk o trevlig stämning. Saknar verkligen mina spelningar runt omkring i Sverige. Det är roligt att jag i alla fall har spelningar här i Göteborg men ska man kunna tjäna pengar på att sjunga så måste man ha fler spelningar o på längre håll. Jag har ju en dröm om att kunna försörja mig med min sång. Men den drömmen är ju svår att uppnå. Jag hade möte på arbetsförmedlingen o satt där med 3st som förhörde mig om allt. En utav kvinnorna fråga att vad jag igentligen ville jobba med så jag sa som sångerska o underhållare. Hon skrattade mig rakt upp i ansiktet o jag fick mig ett spel.... sa åt henne att hon har ingen rätt att skratta mig rakt upp i ansiktet, jag blev förbannad, sårad o ledsen så jag flippade ut totalt.... Så kan de gå!
Jag ska börja styrka mig själv. Både psykiskt o fysiskt.


Jag har varit duktig med att motionera, jag har så gott som varje dag varit på långpromenad med Daisy o på sista tiden har jag börjat med att jogga tillsammans med henne. Det e bra att komma igång igen.

Tanja min vän är i Levi tillsammans med hennes familj så jag har inte haft nån att umgås med på sista tiden. Sussu har varit upptagen med jobb mm... Så jag har tillbringat min tid med att vara hemma.


Det var inte igår!!!

Nu har jag inte skrivit på ett tag..... Under den tiden har det hänt det ena o de andra......
Jag, Timo o Tanja har varit med Daisy hos min mamma i Ludvika. Sedan har vi varit på kryssning. Jag har varit med i en karaoketävling både på båten o här i Göteborg.

Kryssningen till Hensingfors

På måndag skulle vi åka på kryssning pga att min väninna Kirsi i Helsingfors skulle fylla 40 på tisdagen o hennes önskemål var att jag skulle komma o fira henne. När jag, Timo o Tanja kom ombord så gick vi till taxfree så fort båten lämnat hamnen. Köpte lite gott att dricka. Vi duschade o gjorde oss ordning. Sen var det karaoke tävling ombord. Först skulle man sjunga på puben. Där valde domarna ut 3st som skulle delta i finalen som gick i Funclub... Jag kom med bland de 3 o vann sedan publikomröstning. Som pris fick jag en "oscar" heh heh.... av plast och en kryssning till Helsingfors. Sedan efter det blev stämningen lite tråkig men men.... Det var ju en dag kvar..........
När vi kom Helsingfors klev jag o Timo av båten. Vi gick iväg o käka frukost i land. Vi åt munk med kaffe o finsk köttpirog (lihapiirakka) samt köpte vi med 5 st som vi skulle äta senare. Sedan gick vi till båten låg i hytten ett tag. Sedan ringde Kirsi till mig, hon var i terminalen redan o ville att jag skulle komma o hålla henne o hennes man Kimmo sällskap. När båten åkte från hamnen så gick vi till restaurangen o åt jätte god mat. Jag köpte fläskfilé med grönpepparsås.... MUMS. Sedan firade vi Kirsi. Vi sjöng karaoke, drack, skrattade o dansade. Jag dansade "Humppa" med Tanja och vi fick beröm från ett äldre par. De tyckte att vi var så duktiga på att dansa.


  


Legendakaraoke tävling  


Är en finsk karaoke tävling o finalen är i finland. http://www.topviihde.net/  Vinnaren vinner 500euro, resa o skivkontrakt med ett finskt skivbolag... Det är precis det som jag behöver men man får se hur det går för mig.

Första uttagningen här i sverige var i Göteborg o självklart deltog jag. www.souvarit.se
Jag har under en tid sjungit ihop med Sussu. Jag e hennes så kallade coach. Hon utvecklas hela tiden, det e roligt för då är det roligt för mig. För jag vet att hon lyssnar till mina tips o råd. Självklart fick jag med henne på tävlingen o hon o jag gick vidare till semifinalen som är den 3/5. Nu har vi gott om tid att lära oss nya låtar.



RSS 2.0